Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Τι να πω ρε συ Μπου δικιο εχεις αλλα και αλλες καθολικες χωρες (Ιταλια, Ισπανια, Πορτογαλια, Πολωνια κ.λ.) δεν υπαρχουν τετοιοι νομοι. Τελος παντων καλλιο αργα παρα ποτέ.
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Δηλαδη οι ορθοδοξες χωρες δεχονται τις αμβλωσεις και οι καθολικες οχι; Δεν εχω ακουσει κανενα ορθοδοξο παπά να υποστηριζει τις αμβλωσεις (ουτε προτεσταντη παστορα)
 
Απλώς Αντέρωτα καμία Ελληνίδα δε χρειάστηκε να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να κάνει άμβλωση. Μία χαρά γίνονται όλα εδώ. Πάντα υπήρχε ένα καθεστώς ημιπαρανομίας με τα μαύρα λεφτά για τις αμοιβές των γιατρών - και λόγω ρίσκου - να απογειώνονται. Όλα καλά και όλοι στο κόλπο.η δε Ελληνική Εκκλησία χαλαρή και άνετη με το θέμα. Στα λόγια καταδικάζουμε, αλλά δε θα πάρουμε και κεφάλια στο τέλος τέλος...
 
Ουπς..δίκιο έχεις Δομαζ το έγραψα λάθος. Τώρα που το είπες το πρόσεξα κι εγώ. Ευχαριστώ για την διόρθωση.

Χρόνια πολλά και από εμένα Κόρτο!
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Οταν ημουν μικρος εβλεπα στο Σταρ την εκπομπη "Απιστευτο κι ομως αληθινο" που επιδεικνυε καθε ειδους κατορθωματα, ακροβατικα και ταλεντα που δεν μπορουσε να κανει ο μεσος ανθρωπος.

Τωρα αμα κοιταξουμε στο ΥΤ βλεπουμε το καθε πιτσιρικι να κανει παπαδες, ειτε εντυπωσιακες βουτιες στη θαλασσα, ειτε παρκουρ, ειτε εκπληκτικη ευστοχια στο μπασκετ, ειτε εκπληκτικη σκοποβολη, ειτε να μουτζουρωνει ενα τοιχο ή χαρτι και να βγαινει αριστουργημα, ειτε να κανει ολοκληρη ορχηστρα με το στομα του, ειτε να επιδεικνυει αλλα ξεχωριστα ταλεντα... ενα απλο χαζεμα και με κανει να πιστευω οτι γεμισαμε επιδειξιομανείς υπερανθρωπους, ή να νιωθω κριση κατωτεροτητας.
ενα απο τα πρωτα ΥΤ βιντεακια που ειδα χρονια πριν, και εμεινα κοκκαλο ηταν ενας τυπος που ηταν εξπερ στο quarters, πετουσε κερματα, εκαναν γκελ και πεφτανε σε ενα ποτηρι. Ασχετως ποσο μακρυα ηταν, αν ηταν αναποδα, αν ηταν σε κινηση κλπ, το εκανε με εκπληκτικη ανεση. Και μιλαμε για ενα φυσιολογικο νεο ανθρωπο με προσωπικη ζωη, οχι για καποιον γκουρου που περασε τα τελευταια 50 χρονια σε μια σπηλια εξασκουμενος στο quarters.

WTF, αν τοσος πολυς κοσμος πλεον κανει τοσα πολλα πραγματα που δεν κανει ο "μεσος ανθρωπος", μηπως πλεον δεν ειμαστε "μεσοι ανθρωποι", αλλα απλα ξεπερασμενη εκδοση; :χμ:
 
Last edited:
Αντέρωτα, νομίζω ότι ο αριθμός αυτών των ανθρώπων συνεχίζει να είναι πολύ μικρότερος από αυτόν των 'μέσων' ανθρώπων. Απλά πλέον χάρη στο διαδίκτυο μπορούμε να μάθουμε για τα ταλέντα τους σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται οπότε ξεγελιόμαστε και νομίζουμε ότι είναι πολλοί.

Κάτι μου λέει ότι αυτό στην Ελλάδα, δεν θα γινόταν ποτέ :))))
 
Last edited:

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
ο Χριστος ηταν μεχρι τα 33 στο σπιτι και ελεγε τα δικα του.. ο πατερας του κουτσοδουλευε και η παναγια του επλενε τα ρουχα.
Ειχε μουσια-μαλλια και ηταν λιγο πολυ σα τους σημερινους χιπστεραδες (αν εξαιρεσεις τα tattoo)

Οποτε τι παραδειγμα να παρει ο σημερινος νεος.. γουατ γουντ τζιζους ντου?
 
οποτε το βρηκα!!! και εμεις θα λεμε οτι υποστηριζουμε το λογο του Θεου αρα τι εκανε ο Χριστος τιποτα αρα και εμεις δε θα δουλευουμε
 
Τελικά βρε παιδιά υπάρχει Μακεδονική γλώσσα ή όχι;
Έχει αναγνωριστεί από την Ελλάδα ή ως επίσημη γλώσσα;
Παρακολούθησα τις δηλώσεις Κοτζια και Μπαμπινιώτη και μπερδεύτηκα χειρότερα.
Τελευταίως λόγο δουλειάς πηγαίνω συχνά πυκνά στα Σκόπια. Εκεί είναι κοινό μυστικός πως το θέμα του ονόματος έχει τελειώσει. Θα είναι "Βόρεια Μακεδονία".
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ε ρε πως περναει ο καιρος! κοιταζα προσφατα μια συλλογη απο φωτογραφιες απο το φειςμπουκ, και θυμηθηκα οτι τα προηγουμενα χρονια υπηρχε μια συγκεκριμενη ελληνικη "μοδα" στις εικονες: παστελ ρομαντικο φοντο, και μπροστα μια εντελως ξεκαρφωτη φραση οπως "Ρε ψήσου..." ή "Μα είναι κι αυτα τα ματια σου...".

Εχω χρονια να πετυχω τετοιες φωτο πλεον, οποτε η συγκεκριμενη "μοδα" περασε
 
Εμένα μου άρεσαν οι άλλες, με ίδιο ρομαντικό φόντο και διαφορετικές φράσεις, όπως: "Μου τέλειωσαν τα χαρτάκια."
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Εγω μια φορα ειχα βαλει γουολπειπερ μια εικονα που εγραφε "Καποιο κειμενο με ασχετο ξεθωριασμενο φοντο απο πισω" :))))




Ασχετο, αλλα για ποσες μερες στις ειδησεις θα κλαινε εναν αμερικανο τηλεμαγειρα που αυτοκτονησε και απλα ειχε τυχει καποτε να επισκεφτει την Ελλαδα;;; :χμ:
 
Last edited:
:χαχαχα: μου αρέσουν αυτές οι "τρολιές"

Ε, τώρα δεν ξέρεις; μέχρι να βρεθεί μια πιο χοτ είδηση :νατώρα:
Έχω κι εγώ άσχετο: Έκλεισα 24 ώρες χωρίς κόκα κόλα :σαςευχαριστώ: Εντάξει, τα πρώτα 100 χρόνια θα είναι δύσκολα. Μετά θα συνηθίσω. (Δεν μου λείπει η γεύση, όσο το κάψιμο από το ανθρακικό-γι'αυτό και πίνω ανθρακούχο νερό).
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ασχετο, αλλα για ποσες μερες στις ειδησεις θα κλαινε εναν αμερικανο τηλεμαγειρα που αυτοκτονησε και απλα ειχε τυχει καποτε να επισκεφτει την Ελλαδα;;; :χμ:
Πωπω.. παίζει τέτοιο πράγμα; πρέπει να έχουν ξεμείνει πραγματικά από νέα.


Όταν γίνει κάτι κακό, καμιά φορά έχω την εντύπωση πως κατά βάθος χαίρονται που θα βρουνε πάλι θέμα να καλύπτουν, με τις άπειρες ώρες.
 
Θα διαφωνήσω με Ουμπέρτο Έλλη :χαχα:, υπήρχαν χρονιές που όταν επέστρεφα από παραλία την έβγαζα σοκαρισμένη μπροστά στην τηλεόραση. Αλλά ναι, η πρώτη φορά που αντιλήφθηκα τι ξεζουμίστρες είναι οι δημοσιογράφοι, ήταν όταν είχαν κάνει ολόκληρο θέμα τα γεμιστά που έτρωγε ο Κουφοντίνας :ανέκφραστος:
 
Top