Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Όλοι οι κάτοικοι της Ευρώπης που γίνονται 18 ετών έχουν δικαίωμα να ταξιδέψουν δωρεάν με τρένο ανά την ήπειρο. Δυστυχώς, δεν αναφέρουν κάτι για όσους κλείνουν τα 18 για δεύτερη φόρα...

Πάντως αν ξέρετε παιδιά που μπορούν να επωφεληθούν, είναι σπουδαία ευκαιρία.
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Είδα ένα πολύ πετυχημένο μέμε. Ο Παΐσιος μέσα στην αχλή και το κείμενο:

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ!

:μουάχαχα:
 
Έλα είσαι φοβερή ή εγώ τελείως ζώον (άνετα ισχύουν και τα δύο) Αυτό ^ ήταν το εξώφυλλο, απλώς αυτό που είχα δει, είχε μεγαλύτερη φωτεινότητα και δεν μπορούσα να το αναγνωρίσω. Δηλαδή κοίτα να δεις πως η φωτεινότητα κάνει την διαφορά στο πρόσωπο. Στα αριστερά ένας τυχαίος άντρας, στα δεξιά ο Σιγκάλ. Σιγά τη μεγάλη διαφορά θα μου πεις, αλλά δείξε κατανόηση :χαχα:Εγώ είχα την τύχη να βρω παλίο, φθαρμένο αντίτυπο και απόλυτα καλτ εξώφυλλο με αισθητική δεκαετίας 80.

Σε ζηλεύω :ναι: στο καλτ λέω ναι, και σε αυτό που γράφει κάτω από το όνομα του συγγραφέα. Λες και δεν είναι βιβλίο αλλά VHS κασέτα :πάνω:
 
Last edited:
Το έφερα εδώ διότι σκέφτηκα πως αν το συνέχιζα εκεί, μπορεί να μου κάνατε παρατήρηση :ντροπή:
 
Ωχ, εκεί δεν μιλάμε μόνο για μεταφράσεις; (Κι εκεί μου έχει γίνει παρατήρηση :ντροπή: και η πλάκα είναι ότι στην αρχή δεν κατάλαβα ότι ήταν παρατήρηση. Δηλαδή τι κάνεις, Τσίου; Κουκιά σπέρνω.)
 
:χαχα: Σ'αρέσουν; Κερνάω *wink wink, nudge nudge*
Αντέρωτα, τι θα γίνει, θα περιμένω για πολύ ακόμα το: "Μπράβο, Τσίου, είσαι υπόδειγμα"; Σήμερα ζούμε, αύριο πεθαίνουμε. Έτσι θα πάω στον άλλο κόσμο; Με την εντύπωση πως είμαι μπαχαλάκιας;
(Σε πειράζω :αγκαλιά:-επίσης δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, αλλά τις τελ. μέρες έχω μια ανάγκη να απολογούμαι συνέχεια. Πάει, δεν είμαι η τσοπάνισσα που ήξερα)
 
:μουάχαχα::μουάχαχα: ρε συ, ελεος, μη τα πετάς έτσι απότομα, είμεθα καπνιστές, όταν καθόμαστε στον υπολογιστή τρώμε/πίνουμε διάφορα και υπάρχει κίνδυνος να πνιγούμε. Ούτε στον θάνατό μου να μην είμαι αξιοπρεπής;
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Διαχρονικά διάβαζα τις ειδήσεις στο in.gr

Μου άρεσε που ήταν απλές, ξερές και απαλλαγμένες από άποψη. Τώρα που άλλαξε διεύθυνση οι ειδήσεις εκεί έχουν γεμίσει από παράσιτα άποψης.

Έχει πουθενά στον Ιστό ενημέρωση δίχως άποψη;

:χμ:
 
Αν βρεις κατι τετοιο Φαρε ενημερωσε μας και εμας σε παρακαλώ. Και εμενα θα με ενδιεφερε κατι τετοιο. Προς το παρον εγω βολευομαι με το real.gr που νομιζω ειναι κοντα σε αυτο που περιγραφεις. Αν θες ριχτου μια ματιά.
 
Top