Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Αυτος ο μονολογος με τιτλο "θελω να ειμαι η γκομενα σου" εχει γινει viral mem

(Φυσικα σε ενα μηνα δε θα το θυμαται κανενας)

:χαχα: Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Πρέπει να μου πήρε κανα μισάωρο μόνο για να δω το πρόγραμμα :τρέλα: Μέχρι Ρίτσαρντ Πράιορ βρήκα! (και δάκρυα συγκίνησης έτρεξαν απ'τα μάτια μου)
Μια φίλη μου με έχει πρήξει να δω το shameless! το la casa μπήκε στη λίστα, δεν το ήξερα. Σήμερα θα δω το πρώτο επεισόδιο από μπλακ μίρορ να χαρεί και η Στιλλ.
Υ.Γ Ελπίζω στα κανάλια φοξ να βρω το it's always sunny in philadelphia, μου έλειψε.

Αντε καλό κάψιμο !!! Και το orange is the new black και το stranger things παρακαλώ (να χαρείς με τα 80s vibes και την Γουαινόνα)

Αλλα δυνατά θα ξεκινήσεις με το λατρεμένο black mirror :αγαπώ: !!! Για το shameless και εγώ έχω φάει πρήξιμο αλλα διαβάζω οτι αξίζει.

Ελάτε να ανατριχιάσουμε όλοι μαζί. Τι ?? Οχι ??

[video=youtube;6S9c5nnDd_s]https://www.youtube.com/watch?v=6S9c5nnDd_s[/video]

Στιλλ, την περίμενα πώς και πώς αυτήν την ταινία, τώρα όμως έχω τις επιφυλάξεις μου. Είχα ψηθεί πολύ να δω τον Σάσα Μπάρα Κόεν στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τώρα αυτός εδώ... δεν ξέρω, εσένα σε πείθει;

(Για το στρέιντζερ θινγκς δεν παίρνω όρκο, μέχρι sense8 θα φτάσω. Έχω και το κρίμιναλ μάιντς ε!)
Θα έκανε ο Σάσα (:αγαπώ:) τον Φρέντυ Μέρκιουρι;!;! Δεν πειράζει, κι αυτός μια χαρά φαίνεται να το έχει.

Καλά δεν σε πιέζω γιατί παίζει να μην σε ξαναδούμε με τόσες σειρές :P

Iαβέρη τον Μάλεκ το έχω δεί στο mr. robot και μου άρεσε πολύ. Πιστεύω οτι του ταιριάζει ο ρόλος, ο Κόεν απο την άλλη με εκνευρίζει αφάνταστα. Δεν ξέρω,ο Μάλεκ μου βγάζει αυτό το γεμάτο αυτοπεποίθηση και sassy στυλάκι και παράλληλα έχει και κάτι τρυφερό. Και κάπως έτσι τον έχω τον Μέρκιουρι στο μυαλό μου.

Last edited:
Για να είμαι ειλικρινής ελάχιστα γνωρίζω τον Μαλεκ, τον έχω δει αποσπασματικά μόνο και δεν έχω άποψη για τις υποκριτικές του ικανότητες. Ο Σάσα πάλι, κατά τη γνώμη μου, ήταν ότι πιο κοντά στον Μέρκιουρι, όπως τον έχω στο μυαλό μου εγώ τουλάχιστον, και κακός ηθοποιός δεν είναι. Οι τελευταίες του ταινίες ομολογουμένως ήταν μάπα, το Grimsey Brothers ιδιαίτερα ήταν βλακώδες απ'οπου και να το πιάσεις. Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε ότι θα δούμε μια βιογραφία αντάξια του Φρέντυ Μέρκιουρι. :)

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Οταν ημουν μικρος ειδα πρωτη φορα τον Ιντιανα Τζοουνς στο Temple of Doom, ετσι νομιζα οτι αυτη ηταν η πρωτη ταινια, και το Lost Ark ηταν η δευτερη ταινια. Με τον καιρο εμαθα οτι το Lost Ark ηταν η πρωτη ταινια (το 1981), και το Temple of Doom ηταν η δευτερη (το 1984).

Ελα ομως που μετα εμαθα οτι το Temple of Doom ηταν η δευτερη ταινια, αλλα ηταν πρικουελ, αφου διαδραματιζεται στη ζωη του Ιντιανα Τζοουνς ενα χρονο πριν το Lost Ark.

Δηλαδη ακομα και οταν νομιζα λαθος, παλι δικιο ειχα :))))

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
βλεπω τους Πειρατες της Καραιβικης. Στο σημειο που πανε στον καταραμενο θησαυρο των Αζτεκων, παρατηρω οτι ειναι σε μια σαρκοφαγο που εχει περουβιανη τεχνοτροπια: εχει κατι μπαρμπαδακια που παριστανουν το θεο Βιρακοτσα που ηταν θεος των Ινκας. (Οι Αζτεκοι δεν ειχαν καμια σχεση με τους Ινκας)

Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
απο τοτε που εμαθα λιγα πραγματα για τα ιερογλυφικα, το Αστεριξ και Κλεοπατρα δεν ηταν ποτε πια το ιδιο :ωιμέ:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
απο τοτε που εμαθα λιγα πραγματα για τα ιερογλυφικα, το Αστεριξ και Κλεοπατρα δεν ηταν ποτε πια το ιδιο :ωιμέ:
Ε διαμόρφωσέ μας. (και μήπως έπρεπε να μας τα πεις στο σχετικό νήμα; )

Στο μεταξύ, υπάρχει ένα βιβλίο "Ο Αστερίξ και η Αλήθεια" για το ποια πράγματα έχουν ιστορική βάση, στον Αστερίξ. Δεν το έχω διαβάσει κι αναρωτιέμαι εάν καλύπτουν και το συγκεκριμένο θέμα.

(Αντέρωτα μίλα, πες μας τι ξέρεις!)

Μαύρη η ώρα που άρχισα να βλέπω το Evil Genius. Για κακή μου τύχη πήγα στα τυφλά, ούτε περίληψη δεν διάβασα, είδα φως evil και μπήκα. Στα πρώτα λεπτά I was shooketh, μέχρι να τελειώσει το πρώτο επεισόδιο ήμουν έτσι:

Ε, μετά κλασικά άρχισα να ανεβάζω πίεση. Δεν ξέρω ποιον να πρωτοβρίσω. Την τοπική αστυνομία που κάθε φορά δεν θέλει να συνεργάζεται με το FBI; (αυτό νόμιζα συνέβαινε μόνο στις τηλεοπτικές σειρές) ή το ηλίθιο σύστημα που αφήνει ανθρώπους σαν την Μάρτζορι ελεύθερους να σουλατσάρουν; ΔΕΛΑΔΕ…

Το γεγονός πως σε κάποια φάση το θύμα-για εμένα. Θύμα από την αρχή μέχρι το τέλος-βγήκε συνένοχος για τη ληστεία δεν θα το σχολιάσω.

3. Τι θα πρότεινες να βάλω για αβαταρ;
Αφου με ρωτας, λοιπόν, (:ε;:) να σου θυμισω οτι ολοι οι μεγάλοι (και σιγουροι) οικοι, για SS2018, λάνσαραν το φλοραλ. :))))
(-Οχι, Κορτο, μην αλλαξεις αβαταρ. Θα φαρμακωθω.
Κατερινα Χέλμη.)

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Αναρωτιεμαι ποσο μπορει να αλλαξουν τα πραγματα του φακελωματος με το GPDR. Εχει να κανει με το οτι οι χρηστες εχουν δικαιωμα να αρνηθουν επεξεργασια των δεδομενων τους.

Αυτο ευκολα παρακαμπτεται θεωρω: για να χρησιμοποιεις μια υπηρεσια απ δω και περα θα σου λενε "πρεπει να δεχτεις την επεξεργασια των δεδομενων σου συμφωνα με το GPDR". Εαν μονοπωλιακες υπηρεσιες οπως το ΦΒ σε υποχρεωνουν να δεχτεις κατι τετοιο για να τις χρησιμοποιεις, δωρο αδωρον.

Αφού θα τους επιτρέπεται να ζητούν μόνο στοιχεία που τους είναι απαραίτητα.

Δημοψηφισμα εγινε στην Ιρλανδια σημερα για την καταργηση των αμβλωσεων. Μενω εκπληκτος, δεν μπορω να το πιστεψω πως σε μια ευρωπαικη δημοκρατικη χωρα υπηρχε ακομα ενας τοσο συντηρητικος νομος!! Διαβαζω οτι η αμβλωση επιτρεποταν μονο σε πολυ εξαιρετικες περιπτωσεις που κινδυνευε η ζωη της μητερας. Βιασμος, αιμομιξια η δυσμορφια του εμβρυου δεν αποτελουσαν νομιμους λογους για αμβλωση! Απο το 1983 που υιοθετηθηκε αυτος ο νομος πανω απο 170.000 γυναικες αναγκαστηκαν να ταξιδεψουν στο εξωτερικο για να κανουν αμβλωση. Και ολα αυτα που; στην Ιρλανδια!! Ακομα δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα αλλα αναμενεται το "Ναι" στην νομιμοποιηση των αμβλωσεων να πετυχει συντριπτικη νικη με ποσοστο περιπου 70%!