η αφελής εμπιστοσύνη που δειχνεις στο αντιιικό μου φαίνεται συγκινητική. 
Καταρχήν το ελάχιστο που πρέπει να έχεις είναι αντιιικό + firewall και φυσικά, να ξέρεις να τα λειτουργείς. Σε αυτήν την περίπτωση θεωρώ πως φτάνεις σε ένα 60% ασφάλειας.
Εάν ο πλοηγός σου "έχει θέμα", το πιο πιθανό είναι πως το θέμα του είναι κάποιου είδους μόλυνση.
Η πιο ασφαλής εκτίμηση είναι πως ο υπολογιστής μας είναι μολυσμένος ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν σημάδια. Όταν υπάρχει το παραμικρό σημάδι για εμένα η καλύτερη κίνηση είναι να πάρεις δραστικά μέτρα.

Καταρχήν το ελάχιστο που πρέπει να έχεις είναι αντιιικό + firewall και φυσικά, να ξέρεις να τα λειτουργείς. Σε αυτήν την περίπτωση θεωρώ πως φτάνεις σε ένα 60% ασφάλειας.
Εάν ο πλοηγός σου "έχει θέμα", το πιο πιθανό είναι πως το θέμα του είναι κάποιου είδους μόλυνση.
Η πιο ασφαλής εκτίμηση είναι πως ο υπολογιστής μας είναι μολυσμένος ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν σημάδια. Όταν υπάρχει το παραμικρό σημάδι για εμένα η καλύτερη κίνηση είναι να πάρεις δραστικά μέτρα.
Και για το λόγο αυτό μου έχουν βάλει και καλή προστασία που είχα ζητήσει, έχω δει να μου βγαίνει μνμ όταν μπλοκάρει κάτι. Βέβαια, θέλει τον τεχνικό του και θα τον έχει από βδομάδα, γιατί δεν το κατέω το σπορ και καλώ τον "γιατρό" όταν βλέπω εμφανή σημάδια.
έτσι ένιωσα κι εγώ την πρώτη φορά που εκανα εγκατάσταση το adobe acrobat reader! Καλά, ειδικά όταν μία φίλη μου μου είχε μάθει να κάνω ένα κόλπο με τους δίσκους για να πηγαίνει πιο γρήγορα ο παλιός υπολογιστής (τόσο άσχετη, δεν θυμάμαι πως λέγεται*) ήμουν έτοιμη να μοιράσω επαγγελματικές κάρτες.
....