Προτάσεις για σειρές

Θα συμφωνήσω με το Φάρο σε αυτό που λέει. Φάρε, έχει το breaking bad στο netflix; Μήπως να του δώσω άλλη μία ευκαιρία; :χμ:
 

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Αν αξιζει για κατι το νετφλιξ, αυτο ειναι οι σειρες του. Όποιος δεν βλεπει σειρες -οπως εγω μεχρι προτινος-δεν αξιζει κατ'εμέ καν να το βαλει!Απο τις ταινιες, που διαθετει τωρα, εχω βαλει στη λιστα μου καμια 15αριά βαριά βαριά! Η βαση του καταστηματος ειναι οι μεινστριμ σειρες.
Και, αν σκεφτω, ποσο φθηνό ειναι, σε σχεση με αυτο, που μου προσφερει, η φαση ειναι win-win!
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
@Βασίλισσα δεν σου τις προτείνω. Δεν γνωρίζω τα γούστα σου. Απλά τις ανέφερα. Βασικά, δεν θα πίστευα πως κάποιος δεν γνωρίζει π.χ. το Breaking Bad ή το House of Cards, έστω κι αν δεν τις έχει δει.

Το Breaking Bad στις σειρές είναι ότι π.χ. ο Νονός, στις ταινίες. Ασχέτως εάν αρέσει σε κάποιον ή όχι. Ή π.χ. το Black Mirror είναι κατ'ουσία συνεχιστής του Twilight Zone, απλά σε καλύτερο. (Αφήνοντας το 1ο επεισόδιο στην άκρη λόγω της απωθητικής θεματολογίας (κτηνοβασία) )

@Βάγγυ αν είδες το 1ο επεισόδιο του Breaking Bad και δεν έμεινες, δεν ξέρω αν θα σου αρέσει. Ο Walter White, πάντως, είναι από τους καλύτερους "κακούς" που περάσαν ποτέ από την οθόνη. Αφήνω τις κλασικές σκηνές και ατάκες που μας άφησε αυτή η σειρά ("I am the one who knocks!")


Επίσης, έχει αγοράσει και διαθέτει ένα σωρό κλασικές ταινίες: Ο Νονός, Επιστροφή στο Μέλλον, Ένας Προφήτης μα τι Προφήτης, Χαμένοι στην Μετάφραση, Καράτε Κιντ, Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους, Γαμπρός της Συμφοράς κτλ κτλ κτλ.

Κι έχει και νεότερες καλές όπως το Ιστορία Γάμου.

( Δηλ. εντάξει, ποια έκδοση του Νέτφλιξ έχετε; :ρ )
 
@Φαροφύλακας είχα δει 4 επεισόδια πριν χρόνια. Ξέρεις τι, όσο τα έβλεπα καλά ήταν απλά όταν έκανα κανα 2 μέρες να δω το επόμενο, δε με τράβηξε ποτέ να το βάλω κι απλά το παράτησα.
 

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Το νετφλιξ παιζει πολύ σέιφ και με φειδώ στις ταινιες του. Ο μεσος λατρης του σινεμα εχει δει ηδη αυτες τις κλασικες και κανει συνδρομη γιατι θελει να δει και κατι αλλο, αν οχι προσφατης παραγωγης, κατι που ισως δεν ειναι πολυ γνωστο, ισως περασμενων δεκαετιων, ταινιες ξενων παραγωγων που δεν επαιξαν διεθως κινηματογραφικα. Για παραδειγμα το εχω παραδεχτει που εχει ταινιες της Σοφια Λορεν! Θα ειχε εξαιρετικο ενδιαφερον να διεθετε παλιες (ασπρομαυρες) ταινιες και αλλων χωρων.
Το να εχει απο σειρες τα φιλαρακια και το γκιλμορ γκερλς, που επι μια δεκαετια ηταν στο προγραμμα του σταρ καθε σκ ή το καρατε κιντ που επισης το βλεπαμε στο σταρ τα μεσημερια σχεδον μια φορα το μηνα δεν το λες και "προταση". Αυτα θα επρεπε να ηταν οι σφηνες και να επαιζε πιο τολμηρα! Μου λειπει η εκπληξη απο αυτη την πλατφορμα!
Βεβαια ξαναλεω ειναι τοσο οικονομικη , που δεν μπορουμε να εχουμε τρελες απαιτησεις. Ο,τι πληρωνεις παιρνεις!
Εμενα, που ειμαι λατρης των ταινιων, σε αυτο το κομματι δεν με καλυπτει και σκεφτομαι σοβαρα να βαλω επιπροσθετα και συνδρομητικη.
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
@Χρυσένια, δεν ξέρω αν γνωρίζεις την ελληνική πλατμόρφα με ταινίες CINOBO, αν όχι έχει δυο βδομάδες δωρεάν για να την δοκιμάσει κανείς. Είμαι κι εγώ πιο πολύ της ταινίας και την έχω δοκιμάσει, έχει ωραίες ταινίες και εμπλουτίζει το πρόγραμμά της και με νέες.
 
Αγαπώ τα Αστυνομικά οπότε την προτείνω. Είδα το πρώτο επεισόδιο. Για τα ελληνικά δεδομένα έχω μείνει ικανοποιημένη αν και το κοινό είναι διχασμένο λόγω των ξένων σειρών αυτού του είδους. Προβάλλεται στο mega κάθε Κυριακή. Αφήνω πιο κάτω το τρειλερ για όποιον θέλει να το δει.


Σιωπηλός Δρόμος.
 
Προτείνω την αμερικανική σειρά Ray Donovan. Έχει 7 σεζόν και ακούγεται πώς θα βγει και μια τηλεταινία σκηνοθετημένη από τον πρωταγωνιστή Liev Schreiber. Έχει να κάνει με την ζωή ενός fixer, ο οποίος δουλεύει για τους διάσημους και τους πλούσιους του Hollywood και ουσιαστικά είναι αυτός που εξαφανίζει τα προβλήματα αυτών κάνοντας την βρώμικη δουλειά, ενώ παράλληλα γινόμαστε μάρτυρες και των περίπλοκων δεσμών με την οικογένειά του. Υ.Γ: Εγώ αυτές τις μέρες καίγομαι με το remake του Hawaii Five 0.
 
(Δεν θέλω "Ου" :χαχα:)
Αυτές τις μέρες χαλαρώνω με Το συνεργείο στο Νέτφλιξ. Πρωταγωνιστεί ο Κέβιν Τζέιμς, τον οποίο απολάμβανα παλιά στο Ο Βασιλιάς του Κουίνς (πριν η Λία Ρέμινι έρθει στα λογικά της και παρατήσει την σαϊεντολογία) όπως και στις ταινίες του Άνταμ Σάντλερ.
 
@Βάγγυ ω! κρίμα που δε σε τράβηξε...
@Φαροφύλακας λατρεύω εκείνο το επεισόδιο.
Γενικά είναι από τις αγαπημένες μου σειρές, που δεν έσφαξε/κατακρεούργησε/ρήμαξε το τέλος.
❤❤❤
Βέβαια... καημένη Σκάιλερ.... όλος ο κόσμος τη μισούσε και εκείνη βίωνε ενδοοικογενειακή βία και δεν μπορούσε να ξεφύγει.

Αυτή τη στιγμή βλέπω το A Confession. Είναι αληθινή ιστορία.
 

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Έκανα το λάθος να χαραμίσω χρόνο για τη δεύτερη σεζόν του virgin river.
Λογικά το σενάριο το έγραψαν παιδια γυμνασίου με σκοπό να φτιάξουν ερασιτεχνική ταινία για να κερδίσουν το βραβείο στον ετήσιο σχολικό διαγωνισμό ταλέντων. Παρόλα αυτά είμαι σίγουρη πως δεν το κέρδισαν και πως η επιτροπη τους έδωσε ένα κουτί με πάστες για την προσπάθεια.
Επίσης μάλλον ξέμειναν από ηθοποιούς και τους δεύτερους ρόλους τους έπαιζαν η κομμώτρια, η μακιγιέζ και τα παιδιά από το catering.
Τελος εικάζω πως μικροι ρολοι δόθηκαν και στον κάμεραμαν, στην (ερασιτέχνη) ενδυματολόγο και σε κάνα δυο βοηθούς ηχολήπτη.
 
Last edited:
Πριν 2 χρόνια, περίπου, μου προτειναν να δω το the good place. Δεν μου κράτησε το ενδιαφερον και το παράτησα. Σήμερα, το ξημέρωμα, έβαλα το 1ο επεισόδιο. Τώρα είμαι στο 8ο...
 
Ertflix στις ολοκληρωμένες σειρές το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Babylon Berlin.
Πληροφοριακά, για όποιον ενδιαφέρεται, το ertflix έχει τώρα και τον τρίτο κύκλο - βασισμένο στο δεύτερο βιβλίο το Φόλκερ Κούτσερ, το Βωβός Θάνατος. Το προτείνω.

637
 
Θα συμφωνήσω με το Φάρο σε αυτό που λέει. Φάρε, έχει το breaking bad στο netflix; Μήπως να του δώσω άλλη μία ευκαιρία; :χμ:
Καλησπέρα, εμένα το breaking bad μου άρεσε αρκετά και το κυριότερο δεν με κούρασε καθόλου.
Όποτε, έχεις χρόνο ( θεωρώ) αξίζει να το δεις.
( Αν δεν κάνω, λάθος το έχει το Netflix)
 
Top