Προτάσεις για σειρές

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
@Κριτων θενξ για την προταση!:))))Ειχα σκοπο μετά την Αννα να δω τα δυο, που ειχες προτεινει. Tον επιθεωρητη Μaigret και το Βaybylon Berlin!! Αλλα και αυτη σου η προταση δεν με αφησε ασυγκινητη! :μπράβο:
Βεβαια βλεπω σειρες πιο αργα και απο χελωνα (ενα με δυο επεισοδια την μερα) , οπότε μαλλον θα αργησω λιγακι να γραψω εντυπωσεις.
Α προπο ποιά πτι-φουρ, βρε παιδια; :αργκ:Παμε για καλοκαιρακι! :))))Ας κανουμε τωρα λιγο κρατει στα γλυκα, για να μπορουμε αργοτερα να καταβροχθιζουμε ανετα παγωτα!:τρέλα::θρρρ:
 
Παιδιά, τελείωσα το Schitt's Creek κι έχω πάθει στέρηση. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια παρόμοια κωμική σειρά;
 

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
@Τουραντό είσαι εδώ?:))))

Χθες εν τέλει ολοκλήρωσα και την τρίτη σεζόν της Άννας (βλέπω σειρες σαν χελωνονιντζάκι, ξέρω....:χαχα:)
Είμαι συγκινημένη ακόμα! :αγαπώ:

Βέβαια πέρα από την συγκινηση για τις εξελίξεις, είμαι λίγο προβληματισμενη για τον τρόπο που δόθηκαν.
Μέσα στα δύο τελευταία επεισόδια αγγιχθηκαν ένα σωρό θεματα που είχαν ανοίξει στη διάρκεια της σειρας. Έχω την αίσθηση, πως αλλα εκλεισαν όπως-οπως και άλλα έμειναν ημιτελή. Πιστευω χρειαζόταν ένα επεισόδιο παραπάνω για να τακτοποιηθουν αρτιότερα όσα κεφαλαια ανοίχθηκαν.
Αν παρουμε ως δεδομένο, ότι η σειρά είναι εφηβικη, ρομαντική και παραμυθένια και πως όλα εν τέλει τακτοποιουνται και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα έχω να πω...
Αρχικά δεν μου άρεσε, που η Νταϊάνα το έληξε τοσο άκομψα με το αγροτόπαιδο. Ενώ σε όλη τη σειρά παρουσιάζεται καλή και ευγενική στον τυπο δεν φέρθηκε καλά.Και ενώ στην Άννα εσωσε την άκομψη συμπεριφορά της, πηγαινοντας μετανιωμένη να τη βρει, στο τυπακο δεν έκανε κάποια κίνηση ,για να μαλακώσει λίγο την κατάσταση! Οκ δεν ταίριαζαν γιατί η κοπέλα είχε μυαλο δέκα μίλια μπροστά , αλλα πονεσε η ❤ μου περισσότερο από του αγροτοπαιδου, όταν έριξε το ψεύτικο σκυλάκι και τον Φρανκενστάιν στο έδαφος! Της έχω χρεώσει φάουλ να ξέρεις!!
Από την άλλη η ξανθιά κόρη του γιατρού αφέθηκε από τον Γκίλμπερτ την ίδια μέρα που υποτίθεται θα της έκανε πρόταση γάμου! Μιλάμε για ψυχική καταστροφή μεγατόνων!! Και στο τέλος απλά την έδειξε παρατημένη και πληγωμένη. Αυτό με ξένισε, γιατι ως χαρακτήρας ήταν ημισυμπαθης. Πιστεύω δεν της άξιζε αυτη η κατάληξη.
Επίσης πήγε να βρει ο Γκίλμπερτ την Άννα να της πει ότι την αγαπάει. Ωραία;;;
Το περιμεναμε τουλάχιστον μια σεζον, τα τελευταια δυο επεισόδια ασχοληθηκαμε σχεδόν αποκλειστικά με αυτό , συναντήθηκαν στο τέλος της τελευταιας σεζον λίγα λεπτά πριν το τέλος του επεισοδιου και είπαν απλά "θα αλληλογραφουμε";;;; :ζντόινγκ:
Βρε σεναριογράφε, αφού μας έβγαλες την ψυχή κάνε τη σκηνή γκράντε!! Περίμενα πρόταση γάμου ή έστω δήλωση αγάπης συνοδεία δαχτυλιδιού οικογενειακου κειμηλίου! Τι να πω πια!?
Ας κλεισουμε με ενός λεπτού σιγή για την βελούδινη μπλε φορεματάρα του τελευταίου επεισοδίου! :αγαπώ: Το πιο όμορφο φόρεμα που πέρασε από την σειρά! Θα το θυμάμαι πάντα!!:τρέλα:
Αυτό το φόρεμα κάπως με αποζημίωσε για όλες αυτές τις μικροαστοχίες! :θρρρ:


Ήθελα να στα πω!:))))
 
@Χρυσένια
Παρούσα!! :ρ
Ναι έχεις δίκιο!! Γι'αυτό έγιναν παράπονα και απο τους fans και θα βγει και η τηλεταινία που σου έλεγα. Βέβαια υπο αυτές τις συνθήκες ποιος ξέρει πότε θα προβληθεί αλλά ας ελπίσουμε σύντομα..
Χαίρομαι που σου άρεσε!! Πιστεύω θα σου αρέσει και το And then there were none!! Αν θελήσεις προτάσεις και για άλλες σειρές του είδους, πες μου..:γιούπι:
 

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
@Τουραντό τί χαμπάρια? :))))
Ηρθε η ωρα να μου προτεινεις σειρες...:γιούπι:
...κατα προτιμηση που να υπαρχουν στο νετφλιξ!
Γιατι ειμαι υποδειγμα ηθικής και ας φαίνομαι μούτρο!!!:ψουψου:
 
Ξεκίνησα το Behind her eyes... Πέρα του ότι το πρώτο επεισόδιο ήταν λίγο βαρετό, αποφάσισα να διαβάσω πρώτα το βιβλίο και μετά να δω τη σειρά, γιατί νόμιζα ότι ήταν αστυνομικό/θρίλερ. Τελικά το βιβλίο δε μου άρεσε, ηταν τέρμα βαρετό και ανούσιο. Οπότε... απλά δεν είδα τη σειρά. Δεν χρειάζεται να βαρεθώ εις διπλούν...

Έτσι είπα να ξεκινήσω το Tell me your secrets. Πρώτο επεισόδιο... ενδιαφέρον φαίνεται... χάνει λίγο στην εξιστόρηση σε ένα σημείο...
Μμμμ θα δω... Αστυνομικές σειρές ή μυστηρίου που μου έχουν αρέσει στο παρελθόν (θα αναφέρω κάποιες που μπορεί να μην είναι γνωστές) είναι The missing, Safe, Alias Grace, Perfume, Criminal: UK (υπάρχει και Criminal: France και Germany) και The five.
 
Ξεκίνησα το Behind her eyes... Πέρα του ότι το πρώτο επεισόδιο ήταν λίγο βαρετό, αποφάσισα να διαβάσω πρώτα το βιβλίο και μετά να δω τη σειρά, γιατί νόμιζα ότι ήταν αστυνομικό/θρίλερ. Τελικά το βιβλίο δε μου άρεσε, ηταν τέρμα βαρετό και ανούσιο.
Αχ όχι, και το είχα στη λίστα! (το βιβλίο) Θα κάνω μια προσπάθεια όταν είναι, και στο πρώτο χασμουρητό το έχω στείλει. Τι έχουν πάθει τελευταία και τα περισσότερα θρίλερ βγαίνουν βαρετά;
 
@Σελεφά το ξερω οτι μπορει να μου αρεσει, γι'αυτο και ειπα θα το προσπαθησω, αλλα τα τελευταια 2-3 χρονια βγαινουν καποια ψυχολογικα θριλερ που μονο θριλερ δεν ειναι. Δεν ξερω αν το εχεις παρατηρησει, αλλα ειναι σα να προσπαθουν να βαλουν πολλα στοιχεια μεσα ωστε να ειναι πολυεπιπεδα, δεν αναπτυσσουν κανενα σωστα, και τις περισσοτερες φορες απο την αρχη ως το τελος ειμαι ετσι:

Οποτε οταν ειπες οτι σου φανηκε βαρετο, σκεφτηκα πως το χω ξαναδει το εργο :(
 

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Εχει στο νετφλιξ την σειρα virgin river! 2 σεζον--45λεπτα επεισοδια.
Τελειωσα την πρωτη.
Αμερικη, μικρη πολη, χειμωνας, χιονια, τζακι και σχεσεις μεταξυ των ντοπιων και μιας νεοφερμενης νοσηλευτριας-μαιας.
Μου θυμιζει το κλιμα λιγο γκιλμορ γκερλς.
Στα μεσα της σειρας μετατρεπεται εντελως σε αμερικανιά, αλλα εκει, που παει να σε χασει ως θεατη, σε ξανακερδιζει.
Για ησυχα βραδια ειναι μια χαρα!
Ειναι και γοητευτικος ο μπαρμαν της περιοχης. Συνυπολογιζεται και αυτο στα πλας.
 
Freud Netflix

Μια γερμανική σειρά βασισμένη στην ζωή του Φροϋντ. Αποτελείται από 1 σεζόν και 8 επεισόδια.
Έχω διαβάσει Φροϋντ, βέβαια δεν τον έχω τελειώσει ακόμη... ώστοσο ποτέ δεν αντιλήφθηκα απο τα βιβλία οτι χρησιμοποιούσε την μέθοδο της ύπνωσης σαν την βασική θεωρία του. Η μέθοδος του Φροϋντ μπερδεμένη με μαντείες και σκοτεινές ιστορίες αναδεικνύουν τα όσα είπε στα γραπτά του.
Θεωρώ οτι είναι από τις λίγες καλές σειρές που έχει το νέτφλιξ.
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Θεωρώ οτι είναι από τις λίγες καλές σειρές που έχει το νέτφλιξ.
Νομίζω πως εδώ είσαι άδικη.

Το Netflix φιλοξενεί τις καλύτερες σειρές στην ιστορία. Από σίτκωμ όπως: Friends, Community, Modern Family, Brooklyn Nine-Nine κτλ. μέχρι σειράρες όπως Breaking Bad, Black Mirror, House of Cards, Stranger Things αλλά και Homeland, Sense 8 κτλ κτλ.

Παπάδες έχει.
 
Καλημέρα και καλό μήνα @Φαροφύλακας

Είναι θέμα γούστου. Θα δώ τα τρειλερ από αυτές που προτείνεις και μακάρι κάτι να βρώ. Προσωπικά δεν έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Στο pop corn έβρισκα πιο εύκολα του γούστου μου. Αν δεν βρώ τπτ θα βάλω national geographic να τελειώνουμε που μου αρέσουν τα ντοκιμαντέρ.
 
Μόλις ανακάλυψα την βρετανική σειρά Line of Duty. 6 σαιζόν με 6 επεισόδια ο κάθε κύκλος. Πρώτος κύκλος το 2012. To κεντρικό θέμα η διαφθορά που προφανώς ζει και βασιλεύει στους κόλπους της αστυνομίας. Σειρά ποιοτική, ρεαλιστική, με υπέροχες ερμηνείες και με όλα τα χαρακτηριστικά των βρετανικών σειρών. (Πάντα συγκρίνω τις βρετανικές με τις αντίστοιχες αμερικάνικες και πάντα οι πρώτες κερδίζουν με διαφορά). :χμ:
 
Top