Καινούργιος και μπερδεμένος

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Καλησπέρα σας, φρέσκος στην παρέα σας, με κάμποσες απορίες τις οποίες δεν γνωρίζω ακόμη πού είναι το καταλληλότερο σημείο για να τις στιβάξω! Καλώς σας βρήκα, για την ώρα!
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Καλωσόρισες στην λέσχη! :διάβασμα6: Η Αναζήτηση επάνω δεξιά είναι ένα καλό εργαλείο ψαξίματος, για το ξεκίνημά σου. Και για ό,τι χρειαστείς, θα σε βοηθήσουμε να βρεις τα κατατόπια.

:)
 
Καλώς μας ήρθες. Για απορίες, μη φοβού, ρώτα αβέρτα. Είμαστε είρωνες, αλλά καλόκαρδοι κατά βάθος, όταν μας συνηθίσεις, θα μας συμπαθήσεις κιόλας. Και σίγουρα θα περνάς καλά στην παρέα μας.

@Τσίου, μα ποιος είναι?!?!?!?! Αυτά βρε δεν τα πετάμε έτσι, παιδί μου! :χμ::αράχνη:(όχι ότι είναι πιθανό να είναι κοινός γνωστός, αλλά λέμε τώρα, τι σασπένς!)
 
@Καστάλια , έχεις δίκιο. Φταιει η διακριτικοτητα που δεν έχω, και η παρορμητικοτητα που έχω.
Εεε... Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, διότι μπορεί να μην θελει. Μόνο για το άτομό μου μπορώ να μιλήσω: Είμαι φαν του από τις παλιές καλές (καλές; χμ. Παιζει.) εποχές.
@Πέσλακ, αν είσαι αυτός που νομίζω, δεν με ξέρεις. Φαν από απόσταση. Είχαμε επικοινωνήσει μόνο διαδικτυακά (Σορρυ για το τζερτζελο).
Αν δεν είσαι αυτός που νομίζω, με έκανες να αφήσω το μπαλκόνι της λέσχης, και να 'ρθω στο χωλ για να καλωσορίσω καινούριο μέλος. Το λες και κατόρθωμα. Αραξε στην παρέα, και πες τις απορίες σου (Σορρυ για το τζερτζελο)
 
Πέσλακ...🤔😯😮Αν είσαι αυτός που νομίζω, απίστευτο.
Καλώς ήρθες!
Αν γνωρίζεις το nickname, είμαι αυτός που νομίζεις χαχα!
Πού με έχεις πετυχει;

Καλώς σας βρήκα, ευχαριστώ!
Έχω απορίες κυρίως τεχνικές, διαδικαστικές κτλ πάνω στη συγγραφή, αλλά όλα στην ώρα τους!

Για αρχή, επειδή θέλω να φτιαξω και να ανεβάσω ένα ebook, υπάρχουν κάμποσες απορίες που έχω και αναρωτιόμουν αν έχει κάποιος γνώσεις πάνω στο θέμα. Εκανα μια αναζήτησή αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό και δεν ξέρω σε ποια κατηγορία να ανοίξω το θέμα.
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Σε ακουμε λοιπον!

(θυμιζω οτι υπαρχει η επιλογη της προσωπικης αλληλογραφιας σε περιπτωση που θελετε να τα ξαναβρειτε με τη @Τσίου, εαν δε θελετε δημοσια)
 
Αν γνωρίζεις το nickname, είμαι αυτός που νομίζεις χαχα!
Πού με έχεις πετυχει;
Που δεν σε έχω πετύχει να λες! 2010-12 έπαιρνα την Πέσλακ δόση μου από τρεις πηγές! Αλλά ξεκίνησα πρώτα από το μπλογκ σου, το οποίο, όπως σου είπα, επισκέφτηκα πριν λίγο και εντάξει. Δάκρυσα. Να 'σαι καλά.
Βρε τη λέσχη... Καλυτερη και από την Nokia στο connecting people.
Καλή συνέχεια! :γεια:
 
Καλώς όρισες Πεσλακ :) και εγώ σε γνωρίζω, εξ’ αποστάσεως βέβαια. Από το μπλοκ κυρίως (είδα ότι ειπώθηκε παραπάνω και πιο πριν)!
 
Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Top