Πέσλακ
Κοινωνός
Καλημέρα!Σε ακουμε λοιπον!
Καταρχάς, προσπαθώ να μετατρέψω ένα βιβλίο μου σε ebook. Το θέμα είναι ότι το είχα σελιδοποιήσει πρώτα κανονικά στο InDesign και κατά τη μετατροπή διαλύεται το αρχείο. Υποθέτω πρέπει να το κάνω απευθείας από το αρχείο Word (το οποίο με ξενερώνει, διότι χάνεται όλη η μορφοποίηση που έχω κάνει)
Στη συνέχεια, αναρωτιέμαι αν μπορώ να το ανεβάσω απευθείας στο ιστολόγιο που έχω (Wordpress) και να το κατεβάζει από εκεί όποιος το θέλει ή πρέπει οπωσδήποτε να το στο στείλω σε κάποιο σχετικό ιστότοπο;
Με το ISBN βρήκα κάπως άκρη, αλλά μου έστειλαν μήνυμα από την Εθνική Βιβλιοθήκη ότι πρέπει να δώσω και το url απ’ όπου θα γίνεται η διανομή, οπότε κόλλησε η διαδικασία. (κοινώς, δεν ξέρω την τύφλα μου και βιάστηκα να τα κάνω όλα)
Παραείναι εξειδικευμένες οι απορίες μάλλον.
Last edited: