Τι θέλω για την νέα χρονιά - 2023 σου ΄ρχομαι

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Άλλη μία νέα χρονιά έρχεται και συνηθίζεται να κάνουμε απολογισμό αυτής που πέρασε και νέους στόχους για αυτή που έρχεται (αν τους τηρούμε ή όχι, αυτό θα ήταν ωραία θέμα για άλλο νήμα :)))) ). Φυσικά θα μιλήσουμε για βιβλία και όχι μόνο, αλλά και για ότι άλλο θέλουμε και μας απασχολεί, διότι όλα αυτά είμαστε εμείς που θα μιλήσουμε για βιβλία. :ναι:

Ένα ημερολόγιο που έχω, έχει παροιμίες για την κάθε μέρα και ξεκινά με την "Όταν με πάρεις στον κατάλληλο καιρό, θα με χρησιμοποιήσεις στην ανάγκη.", Βυζαντινή παροιμία. Με έναυσμα αυτήν, θα ήθελα να στοκάρω βιβλία που να μου καλύπτουν απροσδιόριστες διαθέσεις, έτσι ώστε να κάνω πιο συνετές αγορές (λέμε τώρα).
Θα ήθελα ακόμα την φετινή χρονιά να βάλω περισσότερο χρόνο για διάβασμα, ταινίες και χόμπι. Θα ήθελα επίσης να κάνω ταξίδια την νέα χρονιά, κάτι που ήταν δύσκολο λόγο κορονοιού τις προηγούμενες.
Και τέλος θα ήθελα να ευοδωθούν οι νέοι επαγγελματικοί μου στόχοι και σε προσωπικό επίπεδο προσωπική ηρεμία και ευτυχία, με αληθινούς (εσωτερικά) ανθρώπους γύρω μου.

Εσείς, τι θα θέλατε να σας φέρει η νέα χρονιά;
 
Εσείς, τι θα θέλατε να σας φέρει η νέα χρονιά;
Εμεις, κυρία Πεταλούδα μας, μιας και μας ρωτάς, μας τα σκασε (τι λογοτεχνικό!!) το 2022 πριν εκπνευσει για να μας βαλει σε μια ροή κάπως πιο ζεν, ηρεμη και χαλαρή, κατι που -εικάζω- προφανως δουλευε για καιρό- και ηρθε, πριν καν προλαβουμε να γραψουμε γράμμα στον αγιοβασίλη.
Τα υπόλοιπα που θέλω ειναι περισσότερο θέμα προγραμματισμού. Αρα, το 2023 θελω να ειμαι λιγότερο αναβλητική, πράγμα που ευχομαι, αλλά δεν πολυελπίζω. :))))

Α, ναι, θελω και τον Tim Booth να μου τραγουδάει. Σε συναυλία; Εστω! :))))
 
Last edited:
Θέλω εργασιακή ηρεμία. Μετά από 2 χρόνια τοξικών ανθρώπων-καταλοίπων ενός καθεστώτος που κατέρρευσε με πάταγο αλλά αρνούνται να το παραδεχτούν και προσπαθουν μανιασμένα να το νεκραναστήσουν, θέλω εργασιακή ηρεμία. Ούτε ασφάλεια, ούτε μονιμότητα, ούτε χρήματα. Ηρεμία μόνο.
Καλή χρονιά για όλες και όλους.
 
Δεν ξέρω τι θέλω - νομίζω ότι έχω όλα όσα θέλω. Υγεία, μια δουλειά που σε γενικές γραμμές επέλεξα και με γεμίζει, μια καλή οικογένεια, τα χόμπι μου, καλούς φίλους. Απλώς να συνεχίσω να τα έχω.
Καλή Χρονιά παιδιά!
 
Καλή χρονιά σε όλους/ες.
Θέλω την υγεία μου (και σε όλους-ες τα ίδια) πάνω από όλα και να συνεχίζουν να πέφτουν οι τιμές στα σπίτια.
Αγανάχτησα να βρίσκω μόνο κατιμάδες στο φάσμα τιμών που μπορώ να δώσω ή/και να τρώω άκυρο στις δημοπρασίες επειδή άλλοι είχαν ΠΟΛΥ χρήμα για bidding επειδή οι τράπεζες τους έδιναν τρελά λεφτά...
 
Καλή χρονιά παιδιά! Εγώ με τη σειρά μου θέλω το 2023 να περνάω μόνο απ' έξω από τα νοσοκομεία. Η κυριότερη επιθυμία μου είναι αυτή. Όσο αφορά τα βιβλία, να ξαναβρώ τον παλιό καλό μου εαυτό που λαχταρούσε να ξεκλέψει χρόνο για διάβασμα. Αρχή του χρόνου λοιπόν, θα το βάλω σαν στόχο κι ό,τι γίνει! :)
 
Top