Σεμπάστιαν Φίτσεκ (Sebastian Fitzek) : "Το πείραμα"


Τίτλος: Το πείραμα
Πρωτότυπος τίτλος: Der Seelenbrecher
Συγγραφέας: Σεμπάστιαν Φίτσεκ (Sebastian Fitzek )
Μετάφραση: Αλέξης Γραμματικός
Εκδόσεις: Διήγηση
Έτος έκδοσης: 2009
Έτος πρώτης έκδοσης: 2008 (Γερμανικά)
ISBN: 978-960-7951-72-4


Σε μια πολυτελή ιδιωτική ψυχιατρική κλινική αποκλεισμένη από το πυκνό χιόνι χωρίς καμιά επικοινωνία με τον έξω κόσμο τρόφιμοι και προσωπικό ανακαλύπτουν ότι ο "ψυχοσυλλέκτης" είναι ανάμεσα τους!

Είναι νέες και ωραίες αλλά δεν τις βιάζει, δεν της βασανίζει , δε τις σκοτώνει ...τις κάνει κάτι πολύ πολύ χειρότερο...!
Τι ακριβώς έχει κάνει ο "ψυχοσυλλέκτης" σε αυτές τις τρεις γυναίκες; Τι σχέση έχουν τα αινίγματα που αφήνει σε κάθε θύμα του;

Πάρε μέρος στο πείραμα και θα μάθεις!!!

ΥΓ : θα πρέπει να υπογράψεις υπεύθυνα ότι το πανεπιστήμιο δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ψυχοσωματική βλάβη πάθεις κατά την διάρκεια, αλλά και μετά από το πείραμα!


Απίστευτο ψυχολογικό θρίλερ καθηλωτική πλοκή, δεν σ' αφήνει να πάρεις ανάσα, δεν έχω να πω κάτι άλλο ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!
 
Last edited by a moderator:
Εχω διαβασει μονο τη Θεραπεια,αλλα θελω πολυ να διαβασω και αυτο.Ειναι στο ιδιο επιπεδο και τα δυο;
 
Χανκ Μουντυ, το στοιχείου του θρίλερ είναι ποιο έντονο σε αυτό λόγω του "ψυχοσυλλέκτη".
 
Χανκ Μουντυ, το στοιχείου του θρίλερ είναι ποιο έντονο σε αυτό λόγω του "ψυχοσυλλέκτη".
Ωραια.Οποτε μπαινει στη λιστα για την επομενη αγορα.Thanks Δια.

Δεν υπαρχει και τριτο βιβλιο του Φιτσεκ μεταφρασμενο στα ελληνικα;
 
Μόλις το διάβασα και εγώ, το βρήκα στην δημοτική βιβλιοθήκη και θυμήθηκα την κριτική σου! Θα συμφωνήσω 100% με την κριτική σου, ήταν καθηλωτικό! Ελπίζω να είναι και ''η θεραπεία'' έτσι, γιατί σκοπεύω να το αγοράσω! ''Το πείραμα μνήμης'' τελικά το διάβασες?
 
απαντώ αργά στον φίλο Στέλιο, ναι έχω διαβάσει και το πείραμα μνήμης το οποίο κυμαίνετε στο ίδιο επίπεδο!
 
έχω διαβάσει το πείραμα και είναι ένα πολύ καλό ψυχολογικό θρίλερ, ενδιαφέρομαι και για τα άλλα δύο βιβλία του ίδιου, το πείραμα μνήμης και τη Θεραπεία αλλά δε μπορώ να τα βρω φαίνεται ότι είναι εξαντλημένα από τον εκδοτικό οίκο, μήπως ξέρει κανείς που αλλού θα μπορούσα να ψάξω;
 
Παρε ενα τηλεφωνο στο βιβλιοπωλειο προμηθεας (211 750 48 37, 210 6747438). Ειχαν καποια αντιτυπα, μηπως τους εχει μεινει κανενα.
 
@Αλληφορα, αν δεν το εχεις βρει ακομα, αναρτηθηκε σημερα αγγελια πωλησης για το Πειραμα στο booksmania!
 
@Αλληφορα, αν δεν το εχεις βρει ακομα, αναρτηθηκε σημερα αγγελια πωλησης για το Πειραμα στο booksmania!
Ευχαριστώ πολύ αλλά το βρήκα στον προμηθέα μαζί με την θεραπεία του ίδιου!Πολύ ωραία βιβλία και τα τρία του Φίτσεκ που έχω διαβάσει.
 
Εγώ έψαξα πολύ για να τα βρω, ειδικά τη ‘θεραπεία’ , απευθύνθηκα και σε ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, αλλά εις μάτην. Τελικά εντόπισα το ‘πείραμα’ σε μία δημοτική βιβλιοθήκη της Θεσσαλονίκης έγινα μέλος και το δανείστηκα.
Το βιβλίο ήταν καλό και αγωνιώδες, με αρκετά μικρά κεφάλαια που στο τέλος τους έπρεπε οπωσδήποτε να διαβάσεις και το επόμενο-το αίσθημα της αγωνίας δεν σε άφηνε σε χλωρό κλαρί. Η ιστορία είναι μια διήγηση γεγονότων του παρελθόντος, την οποία διαβάζουν δύο σπουδαστές στον παρόντα χρόνο –εν είδει πειράματος στο οποίο συμμετέχουν. ΄Εξυπνο τρύκ: η αρίθμηση των σελίδων της διήγησης που διαβάζουν οι σπουδαστές και αυτής του βιβλίου που διαβάζεις εσύ ο αναγνώστης του ‘πειράματος’, είναι η ίδια, υπάρχουν αναφορές για λεπτομέρειες που έπρεπε να προσέξουν στην τάδε σελίδα, ανατρέχεις κι εσύ μαζί με τους άλλους δύο στην ίδια σελίδα. Αυτό ,σε κάνει να συμμετέχεις ακόμη πιο ενεργά στην πλοκή, να έχεις το νου σου ως άλλος σπουδαστής , μήπως το πείραμα υποβάλλεται και σε σένα.
Όσον αφορά τη ‘θεραπεία’ τη βρήκα σε άλλη δημοτική βιβλιοθήκη. ‘Όπως καταλάβατε θα γίνω και εκεί μέλος
 
Top