Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

@Αντέρωτας Μη βάζεις ιδέα στη Τσίου, θα σου δώσει τη δική της θέση.
Αυτο. (Βάγγυ, με έχεις μάθει ε; Δεν είμαι και γυναίκα μυστήριο, θα μου πεις). Για να μην είμαι αχάριστη, ο,τι έτυχε στην @Στιλλ ιλλ δεν μου 'χει τύχει ακόμη, αλλά το περιμένω, είναι θέμα χρόνου. Βρήκα, ομως, Τσίου χθες. Του λέω, ο τρίτος είναι εδώ; Όχι, μου λέει, ο δεύτερος. Τώρα μπερδεύτηκα. Κάτσε να μπω στο ασανσέρ. Και πήγε ο άνθρωπος στο ασανσέρ για να δει σε ποιον όροφο μένει 🤝
Εντιτ: @Αντέρωτας δεν ήξερα ότι θα γινόμουν απογραφεας. Τη δήλωση την έκανε φίλη μου που έχει οοοολα τα στοιχεία μου, και όταν βγήκαν τα αποτελεσματα μου το ανακοίνωσε. Ένιωσα σαν ταπεινη, και παράλληλα ταλαντούχα, παίκτρια μουσικού ριαλιτι. Δεν ξέρω πως βρέθηκα στην οντισιόν.
* * *​
(Μακαρι να σου βρω κοντά μου, για την ακρίβεια δίπλα μου ❤)
 
Last edited:
Αυτός που δεν ξέρει σε ποιο όροφο μένει, θα ξέρει πόσοι είναι στο σπίτι για να απογραφεί;
(αυτό έπρεπε να το βάλω στο νήμα με τα υπαρξιακά)
 
Οπως ηταν αναμενομενο τσιφτετελιαστηκα τρωγοντας νουντλς στο πασο της κουζινας (ωραιο θεαμα), εκει με βρηκε η αναρτηση. Πληροφοριακα, τα περισσοτερα ειναι του Φοιβου. Και αν θυμαμαι καλα, οταν ειχε βγει το απαπαπα, ο Καρβελας ειχε μπιφ με τον Φοιβο, διοτι ελεγε πως ηταν αντιγραφη απο το δικο του
Σας αφηνω τωρα, παω να διαβασω.
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Βασικα οταν ειχα πρωτακουσει το Απαπα, νομιζα οτι ακουγα τη Βισση!! Οντως ειναι πολυ καρβελοειδες σαν τραγουδι

Εδω που τα λεμε και το πωπωπωπωπω ειναι
 
(Δεν τις μπέρδεψα ποτέ) για να μην τα πολυλεω, χθες κατέληξα να χαζεύω dabke.
Θέλω κι εγώ 😍
 
Πληροφοριακα, τα περισσοτερα ειναι του Φοιβου. Και αν θυμαμαι καλα, οταν ειχε βγει το απαπαπα, ο Καρβελας ειχε μπιφ με τον Φοιβο, διοτι ελεγε πως ηταν αντιγραφη απο το δικο του
Καλά, πλακωθηκαν οι δύο ποιότητες για το απαπά;; Πάντως ανάμεσα στα δύο τίποτα, ο Φοίβος είναι μεγαλύτερο τίποτα γιατί όντως έχει αντιγράψει ένα σορό τραγούδια, μόνο τον εθνικό ύμνο του Νεπάλ δεν έχει κλέψει ακόμα.
 
ο Φοίβος είναι μεγαλύτερο τίποτα γιατί όντως έχει αντιγράψει ένα σορό τραγούδια, μόνο τον εθνικό ύμνο του Νεπάλ δεν έχει κλέψει ακόμα.
Πώς είσαι τόσο σίγουρος; Αν δεν δω επίσημη ανακοίνωση από τη νεπαλέζικη πρεσβεία δεν παίρνω όρκο για το θέμα...
 
Σας φαίνεται ότι εκανε αντιγραφές ε; Δεν το έχω αντιληφθεί για τον Φοιβο (και είμαι αρκετά καλή στο να εντοπίζω αντιγραφές και μουφιές). Ένα του χατζηγιάννη θυμάμαι, που οταν έπαιζε στο ραδιόφωνο, στα πρώτα δευτερόλεπτα νόμιζα ότι θα ακούσω το californication.
 
Σας φαίνεται ότι εκανε αντιγραφές ε;
Ξεπατικωτούρες μάλλον. Μέχρι από Deep Purple είχε "δανειστεί στοιχεία" ο αθεόφοβος. Όποτε άκουγα την εισαγωγή έλεγα "ωραία" και μετά έμπαινε το τσιφτετελομπαρόκ κυρίως θέμα...
 
Ο πιο τρανταχτός "δανεισμός" του Φοίβου είναι στο Η Αγάπη Βλάπτει Σοβαρά που το τραγούδησε ο Λεμπέσης πριν καμιά 20ετια. Η αρχή είναι καθαρό copy paste του γνωστού " φριί στάϊλο, γουκαμακαφόν." :))))
Κι από Coldplay έχει πάρει θέματα σε μερικά τραγούδια του.
 
Εγω απο καποιο σημειο και μετα τις μισες φορες παθαινα το αντιθετο, επαιζε californication κ ξενερωνα γιατι νομιζα οτι ηταν χατζηγ
Μέχρι από Deep Purple είχε "δανειστεί στοιχεία" ο αθεόφοβος.
:αργκ::πανικός: παω να γκουγκλαρω
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Γιατί, το "Δρόμοι του Πουθενά" του Μαργαρίτη, δεν μοιάζει να δανίζεται από το "Tatoo'd Lady" του Rory Gallagher;

Νομίζω πως συμβαίνει πολύ, ενίοτε ακόμη κι ασυναίσθητα, και για μένα δεν είναι επιλήψιμο. Ευτυχώς π.χ. δεν ήταν εμμονικοί με το "plagiarism" οι προαναφερθέντες Deep Purple και πήρα αυτό, το ούτως ή άλλως καλώς, και το παρέδωσαν πανανθρώπινο αριστούργημα.
 
Μπραβο! Αυτο δεν μπορουσα να θυμηθω με τον Rory!
Καλα με ενα προχειρο ψαξιμο επαθα πλακα. Εντωμεταξυ, γκρεμοτσακιστηκα και το παιρνω ως σημαδι. Αντιγραφουληδες, συνεχιστε την αντιγρ— εεε... την καλη δουλεια ηθελα να πω.

Εντιτ Υ.Γ άλλο το sample, άλλο το να αναφέρεις από που εμπνεύστηκες, κι άλλο να το κάνεις γαργάρα. Έχει τεράστια διαφορά.
Εντιτ 2 άλλο παράδειγμα vanilla ice και queen. Μου αρέσουν και τα δύο κομμάτια (όχι εξίσου), αλλά το να μην παραδέχεσαι την κλεψιά και να κάνεις τον αδιάφορο (δεν ξέρω αργότερα τι έγινε) είναι φαουλαρα.
 
Last edited:

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Ξεκίνησα να συμπληρώνω την ηλεκτρονική απογραφή και την παράτησα στα μισά. Τι ΄ν τούτο καλέ; :ζντόινγκ: Ένα κάρο ερωτήσεις, που ήταν λέει η μητέρα μου όταν με γεννούσε (για τον πατέρα ούτε λόγος να ρωτήσουν :τσκτσκ:), αν το καζανάκι είναι μέσα ή έξω, άλλες ερωτήσεις για το σπίτι που θέλουν ψάξιμο. Κι αυτά μέχρι εκεί που το έφτασα.. Εσείς κορίτσια που απογράφετε, έχει κι άλλα ωραία στην συνέχεια;
 
Top