Booknizer δωρεάν!

To giveawayoftheday.com για όσους δεν ξέρουν είναι ένα site που κάθε μέρα και για 24ώρες δίνει δωρεάν από ένα εμπορικό λογισμικό.

Σήμερα δίνει το Booknizer

To Booknizer είναι ο τέλειος βοηθός όταν έρθει η ώρα να οργανώσετε την οικιακή σας βιβλιοθήκη. Αυτός ο οργανωτής βιβλιοθήκης θα συλλέξει πληροφορίες για τα ηλεκτρονικά, ηχητικά και τα χάρτινα βιβλία που έχετε στην βιβλιοθήκη σας.

Οι απαραίτητες πληροφορίες μπορούν να εξαχθούν από τα αρχεία ή να μεταφορτωθούν. Αργότερα μπορείτε να αναζητήσετε και να ταξινομήσετε τα βιβλία σας (περιλαμβάνεται επίσης διαχειριστής δανεισμού), να δείτε στατιστικά, να εξάγετε και να εκτυπώσετε αναφορές και άλλα πολλά. Το Booknizer είναι η βιβλιοθήκη στα χέρια σας!
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ!

To link για κατέβασμα

Είκόνες από το site Booknizer

ΥΓ. Είναι εντελώς δωρεάν και απόλυτα νόμιμο, μιας που είναι πρόμο της εκάστοτε εταιρίας.

Last edited by a moderator:
όλος τυχαίως έχει στο screenshot τον φύλακα στην Σίκαλη!

Στα Αγγλικά σου βρίσκει αυτόματα το βιβλίο από amazon,goodreads και συμπληρώνει αυτόματα τα πεδία. Για τα ελληνικά δεν νομίζω να υπάρχει κάποια βάση δεδομένων

Βρε Δία, έχεις ιδέα πώς σβήνουμε τα βιβλία που έχει ήδη μέσα...από μόνο του;;;;
Ευχαριστώ πολύ, αλλά...δεν τα θέλω να μου χαλάν τη συλλογή:ρ

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Προσωπικά θα προτιμούσα μια δική μου βάση δεδομένων π.χ. σε Access ώστε να μην εξαρτώμαι απο το συγκεκριμένο πρόγραμμα.