Book bazzar εκδόσεις Ψυχογιός με 2 ευρώ.

Εγώ έβαλα ήδη παραγγελία. Πήρα Ο Εκατοντάχρονος που ανέβηκε στο αερόστατο και εξαφανίστηκε , Η Πεινασμενη Φωτια του Ερικ Αξλ Σουντ (αυτή η τριλογία είναι πολύ σκληρή απ' ότι μου έχουν πεί) και τέλος αν και αυτό δεν ήταν στα εκπτωτικά το Οι επικίνδυνες σχέσεις του Πιερ Σαντερλο ντε Λακλο . 'Ανω των 10 ευρώ και κάτι δεν χρεώνουν μεταφορικά.

@Χρυσόστομος το διαβάζω με διαλείμματα. Είναι ογκώδες και έχω επιλέξει να το διαβάζω το βράδυ οπότε πάει ανάλογα την κούραση.
Για εμένα είναι βιβλίο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι. Λύνει πολλές απορίες, είναι καλογραμμένο και δεν σε κουράζει καθόλου παρόλου που έχει όγκο γιατί μπορείς να το διαβάσεις τμηματικά χωρίς να χάσεις το νόημα του αν επιστρέψεις σε αυτό μετά από καιρό.
Ξεκινάει με προϊστορία... συνεχίζει άνα αιώνα... και συνεχίζει με την σύγχρονη εποχή και τους πολέμους φυσικά.
Αν θέλεις την γνώμη μου πάρτο... δεν είναι από τα βιβλία που θα το μετανιώσεις.

Εκπτώσεις στις εκδόσεις Bell.
Ο Σύνδεσμος για να δείτε τις εκπτώσεις εδώ

*** Κάποιες εκπτώσεις δεν είναι εκπτώσεις, πάνω κάτω βρίσκω ίδιες τιμές και στην Πολιτεία. Το αναφέρω για όλους τους εκδοτικούς που έχουν βάλει εκπτώσεις.

Οι εκδόσεις Κριτική έβαλαν και αυτοί 50% σε επιλεγμένα βιβλία. Σας βάζω και το λιγκ εδώ.

Τα βιβλία που απεικονίζονται μου φαίνονται πολύ ενδιαφέρον. Ξέρει να μου πει κάποιος αν αξίζουν βάση εκδοτικού και μετάφρασης;