Καμια ιδεα για μεσαιωνικά βιβλια με κανονικη ροη ιστορίας δεν θέλω ομως να χει δράκους η Μαγους η κάτι Παραφυσικό κανονικους πολέμους χωρις αυτα..
Το 3 φαίνεται ενδιαφέρονΜερικά (ξεκινώντας από το αγαπημένο μου)
View attachment 814
View attachment 815
View attachment 816
Πολυ καλο επισηςς ευχαριστωωΘα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στον Κεν Φόλετ. Το πιο γνωστό βιβλίο του είναι οι στυλοβάτες της γης, διαδραματίζεται στην Αγγλία το 1123 και αφορά την ανέγερση ενός ναού και έχει μπόλικη ίντριγκα.
Μετά είναι και ο Μπέρναρντ Κορνγουελ, έχει γράψει τα Σαξονικά Χρονικά, θα πρότεινα να ξεκινήσεις με το τελευταίο βασίλειο, το πρώτο βιβλίο στην σειρά.
Γίνετε π α ρ α δ ε κ τ ή λοιπόν διαβάζοντας τις προτάσεις που διατυπώθηκαν παραπάνω το συντομότατο δυνατόν.@ΜιΛάμπρος είμαι α π α ρ ά δ ε κ τ η που δεν σας απάντησα μετά από τόσο καιρό. Κάποιες προτάσεις σας μπήκαν ήδη στη λίστα μου να διαβαστούν το συντομότερο δυνατόν. Καλή χρονιά με υγεία!
Κάποια καλά, από Μεσαίωνα μέχρι 18ο αιώνα με άρεσαν:Θα μπορούσατε να προτείνετε λογοτεχνικά βιβλία που η δράση τους να τοποθετείται στον Μεσαίωνα, ή και σε πιο μεταγενέστερη εποχή πριν το 1900μ.Χ., π.χ. σαν το Μέλμοθ ο περιπλανώμενος, το όνομα του ρόδου, τον Δον Κιχότε ντε λα Μάντσα κλπ.; Σας ευχαριστώ!
Πολύ ετεροχρονισμένα, αλλά τα βιβλία του Φόλετ έχουν μόνο ένα καλό σημεία, την περιγραφή της αρχιτεκτονικής.Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στον Κεν Φόλετ. Το πιο γνωστό βιβλίο του είναι οι στυλοβάτες της γης, διαδραματίζεται στην Αγγλία το 1123 και αφορά την ανέγερση ενός ναού και έχει μπόλικη ίντριγκα.