3ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας: "Βιβλίο και Διάβασμα" — Κανονισμός

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.

Δούρης

Διαχειριστής
Κι ήρθε ο καιρός για τον τρίτο διαγωνισμό φωτογραφίας της Λέσχης του Βιβλίου που προκηρύσσεται σήμερα, 1 Νοεμβρίου του 2016!

Θέμα: Βιβλίο και Διάβασμα

Κανονισμός:
  1. Η συμμετοχή είναι δυνατή μόνο σε μέλη του φόρουμ "Λέσχη του Βιβλίου", εξαιρούνται μέλη διαγραμμένα ή περιορισμένα. Επιτρέπεται η εγγραφή στο φόρουμ αποκλειστικά και μόνο για να συμμετέχει κάποιος στον διαγωνισμό.
  2. Το θέμα είναι γενικά το βιβλίο και το διάβασμα.
  3. Φωτογραφίες με θέμα άσχετο (π.χ. ένα αεροπλάνο στον ουρανό) ή με ακατάλληλο περιεχόμενο μπορεί να ακυρωθούν ή να ακυρώσουν στην σύνολο την συμμετοχή ενός μέλους.
  4. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι βγαλμένες από το ίδιο το μέλος, αποκλειστικά γι' αυτόν εδώ τον διαγωνισμό, και να μην έχουν δημοσιευτεί πρωτύτερα οπουδήποτε.
  5. Κάθε μέλος μπορεί να συμμετέχει με τρεις διαφορετικές φωτογραφίες.
  6. Οι φωτογραφίες αναρτώνται απευθείας σε σχετικό νήμα. Το μέγεθος κάθε φωτογραφίας στην ανάρτηση θα πρέπει να είναι 1000 πίξελ σε πλάτος στα 96 dpi. Καλό είναι το μέλος να κρατήσει δικό του αντίγραφο στην καλύτερη δυνατή ανάλυση (ενδέχεται να χρειαστεί).
  7. Επιτρέπεται η επεξεργασία εικόνας σε οποιονδήποτε βαθμό και με οποιοδήποτε λογισμικό.
  8. Χρόνος υποβολής συμμετοχών: μέχρι την 30 Νοεμβρίου 2016.
  9. Την 1η Δεκεμβρίου το νήμα αυτό θα κλειδωθεί και θα ανοίξει ένα άλλο, στο οποίο κάθε μέλος της ΛτΒ (είτε συμμετέχει στον διαγωνισμό είτε όχι) θα μπορεί να ψηφίσει για τις αγαπημένες του φωτογραφίες (χωρίς να συμπεριλάβει όμως τις δικές του συμμετοχές). Λεπτομέρειες για τον τρόπο ψηφοφορίας σε εκείνο το νήμα.
  10. Νικητής είναι όποιος έρθει πρώτος σε ψήφους. Σε περίπτωση ισοψηφίας θα υπάρξουν περισσότεροι από έναν νικητές.
  11. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχει με φωτογραφίες στον διαγωνισμό αλλά δεν καταθέσει έγγυρη ψήφο, ακυρώνεται η συμμετοχή του.
  12. Ο νικητής θα λάβει τον τίτλο του "Ευγενή Δαγεροτύπη" ο οποίος θα περάσει από τα χέρια του προηγούμενου στον νέο νικητή.
  13. Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στον δημιουργό όμως παραχωρείται στην Λέσχη του Βιβλίου δια παντός το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει κάθε φωτογραφία του διαγωνισμού κατά πώς θα κρίνει σκόπιμο (π.χ. για να τυπώσει κάποιον σελιδοδείκτη), να την αποθηκεύσει σε δικό της χώρο καθώς και να την μαρκάρει (π.χ. με το λογότυπο ή το url της).
Καλή διασκέδαση σε όλους!
 
Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Top