1ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας: Πρώτη ψηφοφορία!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Καλικάντζαρος, Παράδοξος και Διατσέντα...τα κουρασμενάκια που κάνουν λάθη! Συνλανθάνοντες ή συνλανθασμένοι,
αλήθεια τι απ’ τα δυό;
σας στέλνω τη συμπαράστασή μου...Κι εσύ βρε Κόρτο χιουμορίστα!
Συν...αφηρημένος! Έβλεπα φωτό σημείωνα ποιές μου άρεσαν και με μετέφεραν πραγματικά σε καλοκαιρινή ατμόσφαιρα (πουχου το πόδι σου μου έφερε καλοκαίρι και τα παππουτσάκια σου τα καλοκαιρινά μπάνια με τη γιαγιά μου στο Γαλατά πριν από οχτακόσια χρόνια) ... Κάπως έτσι;;;
So πιάσε red :))))

Διατσέντα

Λαίδη Βιβλιοδέτρα
Παράδοξε, αριστούργημα να σου ανασύρω μνήμες με τη γιαγιά...αριστούργημα! παπουτσάκια από γνωστό στέκι ραπτικών στην Ερμού, ακριβώς γιατί μοιάζουν με της γιαγιάς μου...μόδα διαχρονική ωστόσο...πονάνε οι πατούσες μου στις πέτρες και η παραλία που πάω έχει πέτρες στο έμπα κι έβγα...άρα αστάθεια στην κίνηση κλπ...αστείες δικαιολογίες για διάφορα φετίχ...όπως τα παπουτσάκια...όντως είμαι αστεία και παραξενεύονται όλοι να με βλέπουν με τα παπουτσάκια μου...χαχαχάαα...πού να’ξερα το σουξέ τους στη φωτογράφιση... όμως εσκεμμένα μέσα για αντίθεση προς τις σαγιονάρες όλων των άλλων...εγώ παπουτσάκια με τρύπες παρακαλώ... όσο για το πόδι...επιχείρηση ασπιρίνη...το άσπρο ξέξασπρο...μη το δει ο ήλιος και χάσει την ομορφάδα του...αισθητική του 19ου αιώνα, άντε αρχές του 20ου...γιαγιά παιδί μου! τι να σου κάνω;:χαχαχα:

Είναι όλες υπέροχες :γιούπι: και τις έχω κάνει και save :χεχ:

19 Ασημένια
4 Φιλιπ
8 Μεταλλαγμένη (Τι γαμάτη τσάντα είναι αυτή! Θα πάω να πάρω την ίδια!:ντροπή:)

Μπράβο σε όλους σας!:γιούπι::γιούπι::γιούπι:

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
13. Φιλίπ
14. Νικόλας Δε Κιντ
20. Μιντόρι

Οι δικές μου ψήφοι :

8 - Μεταλλαγμένη

13 - Φιλιπ

15 - Μεταλλαγμένη

Μπράβο και στην Ίζι για την οργάνωση!!!

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Όποιος θέλει να ψηφίσει ας το κάνει σήμερα και αύριο, γιατί τη Δευτέρα περνάμε στο δεύτερο γύρο με τη δημοσκόπηση! :)))

Ο cheef θα ψηφισει εμενα που δεν πηρα ουτε μια ψηφο ε τετοιο πραγμα δεν το περιμενα ουτε το κηφισο στις προηγουμενες εκλογες εγω επαθα πληρης πανωλεθρια/ παιδια αστειευομαι φυσικα:)) cheef τι να σου ταξω να με προτιμησεις κανα γατακι θες/ εγω παλι θελω να σας ψηφισω ολους γινεται
Ψηφιστε ψηφιστε με
Ελατε προτιμειστε με

Last edited:

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Μη στενοχωριέσαι Αριάδνη μου! Θα κάνουμε και του χρόνου το καλοκαίρι διαγωνισμό (καλά να 'μαστε) και θα πάρεις το αίμα σου πίσω :)

Μη στενοχωριέσαι Αριάδνη μου! Θα κάνουμε και του χρόνου το καλοκαίρι διαγωνισμό (καλά να 'μαστε) και θα πάρεις το αίμα σου πίσω :)
Εννοειτε καλα και εδω που πηρα μερος σε ενα διαγωνισμο για τις κρυμμενες ομορφιες του τοπου φωτογραφιας διαγωνισμο απο μια ολοκληρη πολη τρεις με ψηφισαν:)))

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.