Δεν ξέρω αν πήρατε είδηση πως γίνεται μια ψηφοφορία για το ποιός είναι ο μεγαλύτερος έλληνας.... Οι δέκα επικρατέστεροι προς στιγμήν, είναι οι εξής :
Μέγας Αλέξανδρος
Αριστοτέλης
Ελευθέριος Βενιζέλος
Ιωάννης καποδίστριας
Κωνσταντίνος Καραμανλής
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Γεώργιος Παπανικολάου
Περικλής
Πλάτωνας
Σωκράτης
Για να προλάβω τυχόν σχόλια του τύπου: ειδαμε τι έγινε και με την ψηφοφορία για τα επτά θαύματα του σύγχρονου κόσμου.. σκοπός μου ανοιγόντας το νημάτιο, δεν είναι η ψήφος, αλλά... μια γνώμη! Εγω για παράδειγμα δεν μπορώ να αποφασίσω με ποια κριτήρια να χαρακτηρίσω κάποιον ως τον μεγαλύτερο έλληνα. Αυτος πχ που έκανε μια σπουδαία ανακάλυψη προς όφελος της ανθρωπότητας ή αυτός που μας έκανε γνωστούς στα πέρατα του κόσμου;
Είμαι σε σκέψη..
Μέγας Αλέξανδρος
Αριστοτέλης
Ελευθέριος Βενιζέλος
Ιωάννης καποδίστριας
Κωνσταντίνος Καραμανλής
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Γεώργιος Παπανικολάου
Περικλής
Πλάτωνας
Σωκράτης
Για να προλάβω τυχόν σχόλια του τύπου: ειδαμε τι έγινε και με την ψηφοφορία για τα επτά θαύματα του σύγχρονου κόσμου.. σκοπός μου ανοιγόντας το νημάτιο, δεν είναι η ψήφος, αλλά... μια γνώμη! Εγω για παράδειγμα δεν μπορώ να αποφασίσω με ποια κριτήρια να χαρακτηρίσω κάποιον ως τον μεγαλύτερο έλληνα. Αυτος πχ που έκανε μια σπουδαία ανακάλυψη προς όφελος της ανθρωπότητας ή αυτός που μας έκανε γνωστούς στα πέρατα του κόσμου;
Είμαι σε σκέψη..
Last edited:
). Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι οτι το τελικο αποτελεσμα, οποιο και αν ειναι, απο οποιους ανεξαρτητους ατομικους λογους εχει ψηφισει ο καθενας, θα δειχνει "κατι".