...και πώς να το παίξουμε;

Πώς θα ήθελες να οργανωθεί το παιχνίδι "Διάβασε το αγαπημένο μου βιβλίο";

• Παλιοί/νέοι και μπαλαντέρ

Votes: 10 45,5%
  • Μπαλαντέρ αλλά όχι παλιοί/νέοι

Votes: 12 54,5%
  • παλιοί/νέοι αλλά όχι μπαλαντέρ

Votes: 0 0,0%
  • Καμιά αλλαγή

• Δεν ξέρω/δεν απαντώ

• Total voters
    22
  • Poll closed .
Διαχρονικά στο παιχνίδι Διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο έχουμε φαινόμενα συμπαικτών που "κρεμάνε" τους συμπαίκτες τους χωρίς να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους. Οι παίκτες που δεν φέρονται σωστά δεν είναι πάντα νέοι (στο φόρουμ) ή ανενεργοί, είναι όμως στις περισσότερες περιπτώσεις.

Έκανα μια σειρά από προτάσεις, υπήρξαν κάποιες απαντήσεις αλλά νομίζω ότι για να καταλήξουμε κάπου και να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι θα πρέπει να ψηφίσουμε. Σε πρώτη φάση οι επιλογές είναι:

1. Χωρισμός σε παλιά και νέα μέλη και χρήση μπαλαντέρ*
2. Χρήση μπαλαντέρ χωρίς διαχωρισμό ανάμεσα σε παλιά και νέα μέλη
3. Χωρισμός ανάμεσα σε παλιούς και νέους χωρίς χρήση μπαλαντέρ
4. Καμιά αλλαγή το παιχνίδι να μείνει ως έχει
5. Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

Μπαλαντέρ είναι ένας συμμετέχων που έχει προσφερθεί να αντικαταστήσει σε ένα ζεύγος το μέλος που δεν συμμετέχει τελικά

εάν αποφασιστεί να υπάρξει χωρισμός ανάμεσα σε παλιά και νέα μέλη, τότε θα ανοίξουμε νέα δημοσκόπηση για το πώς θα χωριστούν οι παλιοί και οι νέοι. Η ψηφοφορία είναι μυστική και θα κρατήσει για 4 ημέρες

Last edited:
Καλημέρα! Πιστεύω ότι το 1 θα ήταν καλή λύση στην περίπτωση που υπήρχε συνωστισμός νέων μελών που εγγράφηκαν στοχευμένα για τη συμμετοχή στο παιχνίδι , και από τότε δεν έδωσαν σημεία ζωής (και επομένως υπάρχει περίπτωση μέχρι τις 4/12 να έχουν ξεχάσει ότι έλαβαν μέρος). Αλλά αν πρόκειται για 4-5 νέα μέλη, τότε θα μπορούσε η κλήρωση να γίνει όπως γινόταν, και αν μέχρι κάποια ορισμένη ημερομηνία δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση συμμετοχής από κάποια άτομα, τότε να διαγράφονται και είτε να πιάνει δουλειά ο μπαλαντέρ, είτε απλά αν πχ έχουν μείνει δυο άτομα χωρίς παρτενέρ, να ζευγαρώσουν αυτοί μεταξύ τους χωρίς επιπλέον κλήρωση ή μπαλαντέρ.

Υγ: Κόρτο, τα εισερχόμενα σου είναι πλήρη και δεν μπορείς να λάβεις άλλο μήνυμα !

Κρεμασα και με κρέμασαν την προηγούμενη φορά γιατί από ότι κατάλαβα σε κανέναν από τους δύο δεν άρεσαν τα προτεινόμενα βιβλία για τα οποία κληρωθηκαμε. Χρήση μπαλαντέρ σιγουρα

Last edited:
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αν θέλετε μπορείτε να πατήσετε και την επιλογή που προτιμάτε στην δημοσκόπηση, :)

Αν τελειώσατε με τους πανηγυρισμούς για την πρωτιά της κυρίας Φώφης, ρίξτε κι εδώ ένα ψηφαλάκι στην επιλογή της επιλογής σας...

Σήμερα δεν κλείνουν οι κάλπες; Σε κάποια φάση όντως ήταν ντέρμπι, 9-9 αν θυμάμαι καλά!

Σε ισοψηφία θα μονομαχήσουν μέχρι θανάτου οι αρχηγοί κάθε επιλογής, στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αρχηγοί των επιλογών 1 και 2. Είναι ευνόητο ότι αφού ο χαμένος θα σκοτωθεί, οι ψήφοι της επιλογής του θα μειωθούν κατά 1 οπότε δεν θα υπάρχει πια ισοψηφία.

Υπολόγιζα να βγάλω κανένα φράγκο από τα στοιχήματα της μονομαχίας αλλά εσείς εκεί... Τέλος πάντων αποφασίσαμε δημοκρατικά την διεξαγωγή ενιαίας κλήρωσης για όλους του συμμετέχοντες και χρήση μπαλαντέρ για να καλυφθούν τυχούσες λιποταξίες...

Ευχαριστώ όλα τα μέλη που ψήφισαν:).