Διαχρονικά στο παιχνίδι Διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο έχουμε φαινόμενα συμπαικτών που "κρεμάνε" τους συμπαίκτες τους χωρίς να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους. Οι παίκτες που δεν φέρονται σωστά δεν είναι πάντα νέοι (στο φόρουμ) ή ανενεργοί, είναι όμως στις περισσότερες περιπτώσεις.
Έκανα μια σειρά από προτάσεις, υπήρξαν κάποιες απαντήσεις αλλά νομίζω ότι για να καταλήξουμε κάπου και να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι θα πρέπει να ψηφίσουμε. Σε πρώτη φάση οι επιλογές είναι:
1. Χωρισμός σε παλιά και νέα μέλη και χρήση μπαλαντέρ*
2. Χρήση μπαλαντέρ χωρίς διαχωρισμό ανάμεσα σε παλιά και νέα μέλη
3. Χωρισμός ανάμεσα σε παλιούς και νέους χωρίς χρήση μπαλαντέρ
4. Καμιά αλλαγή το παιχνίδι να μείνει ως έχει
5. Δεν ξέρω/Δεν απαντώ
Μπαλαντέρ είναι ένας συμμετέχων που έχει προσφερθεί να αντικαταστήσει σε ένα ζεύγος το μέλος που δεν συμμετέχει τελικά
εάν αποφασιστεί να υπάρξει χωρισμός ανάμεσα σε παλιά και νέα μέλη, τότε θα ανοίξουμε νέα δημοσκόπηση για το πώς θα χωριστούν οι παλιοί και οι νέοι. Η ψηφοφορία είναι μυστική και θα κρατήσει για 4 ημέρες
Έκανα μια σειρά από προτάσεις, υπήρξαν κάποιες απαντήσεις αλλά νομίζω ότι για να καταλήξουμε κάπου και να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι θα πρέπει να ψηφίσουμε. Σε πρώτη φάση οι επιλογές είναι:
1. Χωρισμός σε παλιά και νέα μέλη και χρήση μπαλαντέρ*
2. Χρήση μπαλαντέρ χωρίς διαχωρισμό ανάμεσα σε παλιά και νέα μέλη
3. Χωρισμός ανάμεσα σε παλιούς και νέους χωρίς χρήση μπαλαντέρ
4. Καμιά αλλαγή το παιχνίδι να μείνει ως έχει
5. Δεν ξέρω/Δεν απαντώ
Μπαλαντέρ είναι ένας συμμετέχων που έχει προσφερθεί να αντικαταστήσει σε ένα ζεύγος το μέλος που δεν συμμετέχει τελικά
εάν αποφασιστεί να υπάρξει χωρισμός ανάμεσα σε παλιά και νέα μέλη, τότε θα ανοίξουμε νέα δημοσκόπηση για το πώς θα χωριστούν οι παλιοί και οι νέοι. Η ψηφοφορία είναι μυστική και θα κρατήσει για 4 ημέρες
Last edited: