Ωραίες φωτογραφίες, καρτούν και γελοιογραφίες

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ακούγεται πως η Χρυσή Αυγή προωθεί ένα μάγκα με τον Χίτλερ ώστε να φτάσει σε νεαρές ηλικίες.

:))))

Η βιβλιοθήκη στο κέντρο του Κάνζας Σίτι, που ανήκει στο Library District (ολόκληρη γειτονιά αφιερωμένη σε βιβλιοθήκες και παρόμοια ιδρύματα), μεταμορφώθηκε με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Οι κάτοικοι είχαν το δικαίωμα να ψηφίσουν για τους τίτλους των βιβλίων που επελέγησαν. 'Αντε και στα δικά μας...

Καλησπέρα κοπελάρα.

Χοχο χο η προφορά στον γραπτό λόγο με πεθαίνει!
(σε πειράζω βεβαίως βεβαίως) :φιλί:

Last edited by a moderator:
Και εσύ βρε τέκνον Βρούτε; Σε κόλλησε ο Φάρος ηλεκτροβιβλιοφοβία; Εμένα όμως η πλάτη μου δεν έχει κυρτώσει από το να κουβαλώ στην τσάντα δέκα κιλά βιβλία, όπως συνήθιζα τα παλιά αναλογικά χρόνια, εν αντιθέσει με μερικούς μερικούς, ονόματα δε λέμε, και έτσι τώρα δες, και όμορφη (με τέτοια κορμοστασιά), και διαβασμένη (με τόσα ηλεκτρονικά βιβλία διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή), ποιος με πιάνει;! Αν θες επιπλέον συμβουλές ομορφιάς, με πμ, ξέρω ότι δεν είσαι αδιάφορος για το θέμα. :θρρρ:

Τι ήθελε να πει ο ποιητής με την προφορά στο γραπτό λόγο; Από την τόση ομορφιά που με δέρνει, φαίνεται πήραν τα μυαλά μου αέρα, και μερικά πράγματα δεν τα πιάνω, αλί και τρισαλί...:λυγμ:

Πριτς που θα σου πω!
(για εκδίκηση, θα σου στείλω κασέτα που θα μιλάω αγγλικά χοχο χο / δεν υπάρχει, θα κλαις από τα γέλια)

Αν εδώ βλέπετε ένα καπέλο, πρέπει να διαβάζετε περισσότερο.

Πριτς που θα σου πω!
(για εκδίκηση, θα σου στείλω κασέτα που θα μιλάω αγγλικά χοχο χο / δεν υπάρχει, θα κλαις από τα γέλια)
Εγώ φταίω που νοιάζομαι. Αλλά έτσι είστε οι όμορφοι - άπονοι και άκαρδοι...:γρμβ:

Η βιβλιοθήκη στο μετρό του Βουκουρεστίου: η διαφημιστική εκστρατεία εταιρείας τηλεπικοινωνιών, σε συνεργασία με έναν εκδοτικό οίκο, μετέτρεψε έναν σταθμό του μετρό σε ψηφιακή βιβλιοθήκη. Οι τοίχοι καλύφθηκαν με εξώφυλλα βιβλίων, και ο επιβάτης θα μπορούσε να κατεβάσει στη στιγμή οποιοδήποτε βιβλίο τραβήξει την προσοχή του, σκανάροντας τον κωδικό με το κινητό του. Η καμπάνια έχει σκοπό την καταπολέμηση της μειωμένης αναγνωστικής δραστηριότητας των Ρουμάνων, καθώς τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι 51% των κατοίκων δηλώνουν πως δε διαβάζουν ποτέ.

χαχαχαααααααααααα Κλαίωωωωωω!!!! χαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:τρέλα: :μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
κι εμένα μου φαίνεται πολύ αστείο αυτό, φίλε.. :μουάχαχα: