Σουρεαλιστικό κολάζ από Ευγενία Λώλη. Δεν ξέρω άμα είμαι εντος θέματος....
Αντίβαρο Κοινωνός 28 Δεκ 2019 #341 Σουρεαλιστικό κολάζ από Ευγενία Λώλη. Δεν ξέρω άμα είμαι εντος θέματος....
Στιλλ ιλλ Κοινωνός 11 Ιούν 2020 #346 Πάλι στις φαντασιώσεις σου έτρεχα για αυτό νιώθω μια κούραση σήμερα ?
Τσίου Μύστης 12 Ιούν 2020 #347 Ειχες και μια "νεκρή" πάνω σου, δεν ξέρω αν το πρόσεξες (έβαψα τα μαλλιά για να μη με αναγνωρίζουν).
Βάγγυ Κοινωνός 8 Ιούλ 2020 #349 @Τσίου Με αφορμή την εικονίτσα που έβαλες, είχα διαβάσει κάπου το εξής και το βρήκα πολύ πετυχημένο: όταν κόβεσαι από χαρτί βιβλίου, είναι σαν να σε προδίδει ο καλύτερός σου φίλος.
@Τσίου Με αφορμή την εικονίτσα που έβαλες, είχα διαβάσει κάπου το εξής και το βρήκα πολύ πετυχημένο: όταν κόβεσαι από χαρτί βιβλίου, είναι σαν να σε προδίδει ο καλύτερός σου φίλος.
Πεταλούδα Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων Προσωπικό λέσχης 8 Ιούλ 2020 #351 Λόγια μεγάλων αντρών!
Αννετούσκα Κοινωνός 10 Ιούλ 2020 #353 Τα χρώματα του αύριο. Κεντρικός σταθμός που λειτουργεί με εμπλουτισμένο γεράνιο.
Πεταλούδα Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων Προσωπικό λέσχης 9 Σεπ 2020 #355 Last edited: 9 Σεπ 2020