Ψάχνω ένα βιβλίο

Γεια σε όλους!
Υπάρχει κάποια κατηγορία στο φόρουμ για βιβλία που ψάχνουμε; Έψαξα και δεν βρήκα κάτι.

Διάβασα πριν χρόνια ένα ελληνικό βιβλίο και δε θυμάμαι τον τίτλο. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Ένα παλικάρι θέλει να πάρει εκδίκηση από τους ανθρώπους που θεωρεί ότι είναι υπεύθυνοι για το θάνατο της κοπέλας του. Ένας από αυτούς είναι παπάς. Κοινοποεί φωτογραφίες του παπά σε ένα γκέι μπαρ αν θυμάμαι καλά. Αφού βλέπει ένα παλιό βίντεο συνειδητοποιεί ότι η κοπέλα του τον απατούσε με τον φίλο του. Μετά από αυτό, αυτοκτονεί.

Ευχαριστώ :)

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Κάποιο επιπλέον στοιχείο; εξώφυλλο, περίπου έτος κυκλοφορίας, ιδανικά εκδοτικός οίκος, κάποιο όνομα ήρωα κτλ;

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Παρεμπιπτόντως, την ξετίναξες την πλοκή, εδώ πέρα. Αν το βρούμε, δεν νομίζω να μπει στον κόπο να το διαβάσει κανείς; (και στο τέλος αυτοκτονεί...) :))))

Παρεμπιπτόντως, την ξετίναξες την πλοκή, εδώ πέρα. Αν το βρούμε, δεν νομίζω να μπει στον κόπο να το διαβάσει κανείς; (και στο τέλος αυτοκτονεί...) :))))
:σάλια:Εεε έγραψα όσο πιο πολλά θυμόμουν για να βοηθήσω αυτούς που το ξέρουν το βιβλίο να μου πουν το τίτλο. Ναι, είναι βαρύ, δεν το προτείνω... Μπορώ να αλλάξω το τίτλο του νήματος; Ψάχνω και δεν βρίσκω τον τρόπο. Έπρεπε να γράψω spoilers...

Last edited: