Χρόνια μας Πολλά

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Μόλις μόλις μόλις, συνειδητοποίησα πως σήμερα έχουμε γενέθλια!

Η Λέσχη του Βιβλίου κλείνει 13 χρόνια ζωής!

Πολλά ζήσαμε από τότε, πάρα πολλά είπαμε, για λογοτεχνία κι ό,τι άλλο. Κάποτε οργανώναμε γενέθλια με μεγάλες συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ετοιμάζαμε σελιδοδείκτες, αναμνηστικά, τούρτες κτλ. Πέρασαν αυτά. Τουλάχιστον για την ώρα. Αλλά δεν έχει σημασία. Για εμένα παραμένει η ουσία κι αρχική ιδέα: παρέα με ανθρώπους που αγαπούν το ίδιο πράγμα: το βιβλίο. Εκεί που μπορείς να πεις μια σκέψη για τον Ντοστογιέφσκι και τον Κάφκα, και κάποιος να ανταποκριθεί από πραγματικό δικό του ενδιαφέρον.

Οπότε, χρόνια μας πολλά. Και στην Λέσχη και σε όλους μας. Να είμαστε καλά να τα λέμε πάντα εδώ πέρα. :) :αγαπώ:

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Χρόνια μας πολλά, να είμαστε όλοι καλά και να περνάμε όμορφες στιγμές στο βιβλιοφιλικό μας στέκι!! :γιούπι:

Επίσης, αυτός ο κορωνοιός μας έχει αποσυντονίζει γενικότερα, η διάθεση να υπάρχει και θα το δούμε λίγο αργότερα για συνάντηση, να δούμε πως θα κυλίσει ο χειμώνας.

Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μας διαδικτυακό στέκι και ευχές στον Φαροφύλακα και τους συντονιστές! :μπράβο:

Προσωπικά, μέσω από αυτόν τον ιστότοπο θεωρώ πως γνώρισα πολύ αξιόλογα άτομα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, το οποίο σημαίνει πως με τις κατάλληλες προϋποθέσεις, το ίντερνετ όχι μόνο δεν αποξενώνει αλλά μπορεί να γίνει και μέσο επαφής ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα!

Χρόνια μας πολλά, εγώ βέβαια είμαι λίγο καιρό μέλος αλλά έχω περάσει καλά.
Δεν νομίζω ότι ο ιός πρέπει να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία μας για συνάντηση καθώς η φυσική παρουσία δεν αντικαθιστάται με οποιοδήποτε άλλο μέσο όσο κι αν οι τάσεις της εποχής προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο.
Κάτι σαν το φυσικό βιβλίο με το e book ..
Το νου σας να μη γίνουμε ρομπότ..τι θα έλεγε ένας Παπαδιαμάντης;ένας Ντοστογιέφσκι; :χμ:

Η Λέσχη του Βιβλίου κλείνει 13 χρόνια ζωής
...και να γιορτάσει άλλα τόσα!

Για όλους εμάς που έχουμε γκρεμίσει τους τοίχους των Facebook και λοιπών βδελυγματων, η λέσχη αποτελει κοινωνική διαφυγή!

Χρόνια Πολλά στην λέσχη ! Και εγώ από εβδομάδα κλείνω 36 χρόνια ζωής. :))))

Χρόνια μας πολλά, εγώ βέβαια είμαι λίγο καιρό μέλος αλλά έχω περάσει καλά.
Δεν νομίζω ότι ο ιός πρέπει να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία μας για συνάντηση καθώς η φυσική παρουσία δεν αντικαθιστάται με οποιοδήποτε άλλο μέσο όσο κι αν οι τάσεις της εποχής προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο.
Κάτι σαν το φυσικό βιβλίο με το e book ..
Το νου σας να μη γίνουμε ρομπότ..τι θα έλεγε ένας Παπαδιαμάντης;ένας Ντοστογιέφσκι; :χμ:
Και εγώ νέο μέλος είμαι. Συμφωνώ με 1000 σε αυτό που είπες. Τα έντυπα βιβλία για μένα είναι πώρωση και τα προτιμάω από τα ebooks, εκτός του ότι στα έντυπα μπορείς να κρατάς σημειώσεις και αρκετές φορές συγκεντρώνεσαι καλύτερα. Δεν πιστεύω πως θα αφανιστούν ποτέ απλά θα συνεχίσουν να υπάρχουν παράλληλα με τα ebooks αλλά είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα.

Χρόνια Πολλά στην λέσχη ! Και εγώ από εβδομάδα κλείνω 36 χρόνια ζωής. :))))

Και εγώ νέο μέλος είμαι. Συμφωνώ με 1000 σε αυτό που είπες. Τα έντυπα βιβλία για μένα είναι πώρωση και τα προτιμάω από τα ebooks, εκτός του ότι στα έντυπα μπορείς να κρατάς σημειώσεις και αρκετές φορές συγκεντρώνεσαι καλύτερα. Δεν πιστεύω πως θα αφανιστούν ποτέ απλά θα συνεχίσουν να υπάρχουν παράλληλα με τα ebooks αλλά είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα.
Χρόνια πολλά λοιπόν, προκαταβολικά :φρύδια:.
Φυσικά και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, εδώ συντηρούνται βιβλία ηλικίας 500 χρόνων, το διάβαζα σήμερα. Το βιωματικό σε οτιδήποτε είναι απαραίτητο, γιατί αυτό ζητάει η ψυχή μας, τουλάχιστον για εμάς τους ανθρώπους "παλαιού τύπου'. Οι "άλλοι" που οραματίζονται τον απόλυτο ψηφιακό κόσμο δεν ξέρω τι θα κάνουν...
Το θέμα είναι ότι στη λέσχη του βιβλίου συμμετέχουν άνθρωποι πολιτισμένοι, με καλό μορφωτικό επίπεδο και έτσι έχεις μόνο καλά πράγματα να πάρεις. Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των υπολοίπων φόρουμ, τουλάχιστον των ελληνικών.
Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους μας!!!

Χ Ρ Ο Ν Ι Α Μ Α Σ Π Ο Λ Λ Α!!!

Αν και σας γνώρισα τώρα τελευταία, νιώθω άνετα κι όμορφα με ανθρώπους που αγαπάμε το ίδιο πράγμα, το βιβλίο, κι ανταλλάσσουμε ιδέες, σκέψεις και πειράγματα.

Τούρτα δεν έχει; :χαχα:

Χρόνια πολλά στην λέσχη και στους απανταχού συνλεσχήτες! Αν και είμαι νέος στην παρέα μπορώ να πω ότι έχω πάρει αρκετά πράγματα όσον αφορά το βιβλίο, μέσω των συζητήσεων στο φόρουμ έχω ανακαλύψει πολλούς ενδιαφέροντες τίτλους και θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτό. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις τόσους ανθρώπους μαζεμένους να μοιράζονται το ίδιο πάθος για το βιβλίο και να κάνουν μεταξύ τους γόνιμους και εποικοδομητικούς διαλόγους!

Χρόνια πολλά :)

@Φαροφύλακας σε ευχαριστούμε πολύ! Για το μεράκι σου και για τις ατελείωτες εργατοώρες για να στήσεις αυτό το στέκι.
Έχω παραβρεθεί σε κόψιμο της τούρτας. Γνώρισα υπέροχους άνθρωπους. Κάποιους τους θυμάμαι με τα παρώνυμα τους, άλλους όχι και άλλους δεν τους διαβάζω πλέον ανάμεσα μας.

Ελπίζω να το ξανακάνουμε σύντομα!!