Χριστούγεννα! (Χωρίς αυτά ο χρόνος δεν ξεκινά...)


αγαπημενο μου και μαλιστα οταν το ακουω το μυαλο μου παει στην μαιρυλιν ! πάντως δεν ζηταει και λίγα από τον σαντα, γιωτ, τηλεφωνα, κοσμηματα απο τα τιφανι΄ς
 
Last edited by a moderator:
@Αριάδνη

Το λατρεύω αυτό το τραγούδι!Moυ αρέσει και η εκδοχή της Έρθα Κιτ!

@Φαροφύλακα
Δυστυχώς δεν έχω πρόχειρη την συλλογή με τα διηγήματα του Λαβκραφτ αλλά έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μια σχετική ανάφορά στο διήγημα το Κάλεσμα του Κθούλου.

@Αντέρωτα
Ομολογώ δεν είχα ιδέα για αυτό το άλμπουμ.Ενδιαφέρον!
Το μόνο που ήξερα ήταν το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο, όμορφες εποχές.
Ένα πολύ αμερικάνικο χριστουγεννιάτικο τραγούδι είναι και το παρακάτω

 
Last edited by a moderator:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Κρεμάσαμε χριστουγεννιάτικα γούρια; βάλαμε το Last Christmas να παίζει; ετοιμαζόμαστε σωστά για τα Χριστούγεννα;

 
Τώρα που το σκέφτομαι, επειδή είμαι πολύ τεμπέλης και ολίγον Σκρούτζ (ο γρουσούζης του παραμυθιού όχι ο τσιγκούνης του κόμικ), και με αφορμή την ύπαρξη ενός γατιού, είχα μια πολύ καλή δικαιολογία και δεν στόλισα πέρυσι. Λες να φταίει αυτό για τη χρονιά; Αλλά ακόμα και αν είναι έτσι δεν πολυψήνομαι για στολίσματα - Ούτε και φέτος και ας μην υπάρχει το γατί -δικαιολογία ( διότι κάποιος απολίτιστος απάνθρωπος, όχι τόσο άνθρωπος, το φόλιασε).
 
Last edited:

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
931

Έχω στολίσει ήδη, δέντρο, στολίδια και λαμπάκια γύρω - γύρω. Δεν είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων, αλλά το δικό μου που θέλει να ξεφεύγει για λίγο από όλα αυτά που ζούμε, σε ένα όμορφο περιβάλλον με φωτάκια και χρώματα.

Πήρα κι ένα φτινιάρικο φωτιστικό - λάμπα με χρωματιστούς ψυχεδελικούς κύκλους, που του φως του κινείται γύρω γύρω. Τα λαμπερά στολίδια των Χριστουγέννων κάποια στιγμή θα φύγουν, αυτό όμως, όπως φαίνεται, ήρθε για να μείνει. :ματιά: :)))) :ντροπή: :ωραίος:
 
Εγώ είμαι ξεκάθαρα τεμπελα. Είναι και που είναι ολίγον τεράστιο το δέντρο (μου το έδωσαν) και δε ξέρω που ακριβός να το το βάλω. Όλο λέω να στολίσω για να το δει και η μικρή η γάτα (οι μεγάλες έχουν δει) που δεν έχει δει ποτέ δέντρο να τα κάνει όλα σμπαράλια. Είναι λίγο τραμπολίνο.
 
Top