Φωτογραφίες από παλιά περιοδικά κόμιξ

Τι λετε να μαζεψουμε δικιες μας φωτογραφιες με παλια κομιξ που εχουμε στην κατοχη μας;

Τομ και Τζερρυ (τευχη 13 και 14, Σεπτεμβριος 1979)

Με θλίβει απίστευτα καθώς τα δικά μου έπεσαν θύμα εκκαθαριστικών επιχειρήσεων κάποια στιγμή...

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Αστράρχη, κι εμένα και πολλών. Έτσι αναγκάστηκα, κάποια στιγμή, να καλύψω το κενό. Στην αρχή από το ίντερνετ, που δεν το προτείνω καθώς σου έρχονται σε πολύ διαφορετική κατάσταση από αυτήν που έλπιζες, έπειτα από Μοναστηράκι.

Τα περισσότερα τα έχω σε κούτες, αλλά βρήκα μερικά διπλά Mighty Mouse στο ντουλάπι. 1979. Στο εσώφυλλο ο "Τομ Σώγιερ" εικονογραφημένος. Με κάτι τέτοια μεγάλωσα..
:ναι:

Ουτε εγω εχω καμια μεγαλη συλλογη Αστραχη.Αγοραζω καμια φορα αν βρω σε πολυ χαμηλες τιμες.Για τα πολυ παλια περιοδικα ακους κατι τιμες απιστευτες.

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Ουάου!!!
Τέλεια παιδιά. Θα ανεβάσω κι εγώ μερικά αργότερα.

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Μερικά απ' τα δικά μου παλιά κόμιξ. Δυστυχώς όχι σε καλή κατάσταση :(

Λούκι Λουκ - Μάιος και Ιούνιος 1976 (πέντε χρόνια πριν γεννηθώ). Έχω μεγάλη συλλογή Αστερίξ, Λούκι Λουκ και Ιζνογκούντ της εποχής εκείνης, την οποία δυστυχώς έχω κακοποιήσει.

με αυτές τις απίθανες ιστορίες γουέστερν μέσα

Σεραφίνο, Χριστούγεννα του 1988

Μη χάσετε τις "Γάτες της Θαντέρα"!

Μαφάλντα 1983

Τα πιο παλιά μου τεύχη του Κόμιξ, το 13 (Ιούλιος 1989) και το 14 (Αύγουστος 1989)

Και βέβαια έχω κι εγώ παλιά κόμιξ που αγόρασα αργότερα

Life With Archie Ιούλιος 1987 και Ιανουάριος 1988

Αχ πολύ μου άρεζαν τα Άρτσι στα αγγλικά!! Μια φορά είχα ξαναζωγραφίσει μια ολόκληρη ιστορία Άρτσι και την είχα μεταφράσει κιόλας ;) Δεν ξέρω πού την έχω :(

Δεν σας πιστεύω! Αχ, μπράβο, παιδιά, γι' αυτό το νήμα!!! :γιούπι: Σεραφίνο, Μαφάλντα, τα είχα ξεχάσει αυτά...και δεν γνώριζα καν ότι ο Γούντυ κυκλοφορούσε και σε κόμικ!! :τρέλα:

Ένα και μοναδικό κόμικ-περιοδικό μου έχει διασωθεί και θα γελάσετε αν σας πω ποιο: της Μπάρμπι! :)))) (τέλη δεκαετίας του '80)

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Από Σεραφίνο, ευτυχώς έχω μερικά διπλά στο ντουλάπι της βιβλιοθήκης. Οι ιστορίες μέσα ήταν κακοζωγραφισμένες αν και με πολύ χαρακτηριστικό σχέδιο η καθεμία, κι εκδίδονταν από τις εκδόσεις Καμπάνη, οι οποίες χαρακτηρίζονταν από προχειρότητα και τσαπατσουλιά.

Χμ... τελικά, διαπιστώνω πως μάλλον έχω αρκετούτσικα διπλά..

:))))