Υποσχέσεις και Δεσμεύσεις για το 2018

Δεν είμαι καλή στις δεσμέυσεις οπότε πολύ λίγες θα βάλω και στο παρελθόν δεν τα έχω καταφέρει:αγαπώ:
Πατροπαράδοτο το θεμα αυτο στην λέσχη
λοιπον
1. Να αγχωνομαι λιγότερο, δύσκολο να το καταφερεις αν ειναι αυτη η φυση σου.
2. Να θυμώνω περισσότερο, δεν εχω νευρα κι αυτο ειναι θέμα γιατι τα κρατάω μέσα μου και γινονται κατάθλιψη.
3. Να ρθω σε μια συνάντηση της λέσχης
4. Να είμαι εντάξει στις θεατρική ομάδα που πάω
5. Να έχω πιο συχνή παρουσία στα φορουμ που ειμαι εγγεγραμμένη
Αυτα τα λίγα . λίγοι στόχοι γιατι αν βάλω πολλους χανομαι , με τις λίστες δε , δεν τα πάω καλά
Εσείς;

Εγώ σε μια προσπάθεια να μειώσω την καταναλωτική μου (βιβλιο)μανία και τα αδιάβαστα της βιβλιοθήκης μου αποφάσισα φέτος να μην ξοδέψω πάνω από 12€ για βιβλία. Το ποσό αυξάνεται κατά 3€ για κάθε αδιάβαστο που διαβάζω και κατά 1€ για κάθε βιβλίο που διαβάζω από την δανειστική.

Εγώ σε μια προσπάθεια να μειώσω την καταναλωτική μου (βιβλιο)μανία και τα αδιάβαστα της βιβλιοθήκης μου αποφάσισα φέτος να μην ξοδέψω πάνω από 12€ για βιβλία. Το ποσό αυξάνεται κατά 3€ για κάθε αδιάβαστο που διαβάζω και κατά 1€ για κάθε βιβλίο που διαβάζω από την δανειστική.
Βρε πες οτι περιορίζεις τις αγορές σου για να μη σου χρεώνουν τη σακουλιτσα...:θρρρ:

Last edited:
Damn you Sherlock!

Εντωμεταξύ τις προάλλες παραγγέλνω φαγητό και με ρωτάνε σακούλα να βάλω; :ζντόινγκ: Οχι, μάστορα ρίχτα στην καρότσα και φέρε οτι προκύψει... Να χομεν και μια αγωνία βρε αδερφέ.

1. Να έρθω να σας δω και να βάλω δωράκι στην κληρωση
2. Δωράκι στην εμιλυ θα το στείλω συστημένο αυτήν την φορά αχχ αυτά τα ελτα. Έστειλα αλλά το τσίμπησε άλλος ποτέ δεν εφτασε...
3. Δωράκι στον γιατρό που έσωσε την μάνα μου από το έμφραγμα ακόμα δεν του πήγα κάτι! Του φτιάχνω κάτι κεραμικό την έσωσε ενώ την έβλεπαν καρδιολόγο και δεν καταλαβαν τίποτα.
4. Δωράκι σε μία φίλη που μου έκανε δωράκι για την φατσουλα μου την ποντίκω, ταυτότητα κατοικίδιου.
5. Δωράκια κεραμικά , για τις τρεις φίλες μου τις πιο κοντινές!
6. Δωράκι σε μία κοπέλα που περνά δύσκολα πολύ, πολύ αχχχ και είναι πολύ νέα...
7. Να διαβάσω όσα έχω αδιαβαστα.

Last edited:
Να κόψω την κακή συνήθεια να αγοράζω συνέχεια καινούρια βιβλία ενώ έχω ένα σωρό αδιάβαστα ακόμη στην βιβλιοθήκη μου. Τι κακό είναι αυτό βρε αδερφέ με εμένα, να μην μπορώ να αντισταθώ...

Άσε μεγάλη αρρώστια αυτή, Λέανδρε, και νομίζω ότι όλοι την έχουμε. Προσωπικά έχω βάλει στόχο από δω και πέρα να αγοράζω ένα καινούργιο βιβλίο για κάθε δέκα που διαβάζω απ'αυτά που εχω ήδη. Μπας και σωθούμε. :)))

Χε χε, Ιαβέρη αν το καταφέρεις πες μου κι εμένα το μυστικό! Η γυναίκα μου έχει φτάσει στο σημείο να με απειλή πως για κάθε καινούριο βιβλίο που αγοράζω θα παίρνει αυτή ένα καινούριο...χρυσαφικό! Αφού άρχισα να κρύβω τα καινούρια μου βιβλία στο...γκαράζ ΄πως πιτσιρικάδες κρύβαμε τα τσιγάρα...