Υπαρξιακές, αναπάντητες και παντός είδους απορίες

Έλλη Μ

Συντονιστής
Διαφωνώ, εδώ και χρόνια, με τη χρήση της λέξεως "διαφωνώ", ως αντίθετο του συμφωνω. Θα έπρεπε να λέμε "πληνφωνω" ή "πλημφωνώ".

Προτου αρχίσουν οι γλωσσολογικές αναλύσεις, να αναφέρω οτι ΔΕ σοβαρολογώ. Ευχαριστείτε, παρακαλώ. :ρ

Δείτε τα χέρια σας την ώρα που γράφουν σε ένα πληκτρολόγι, ας πούμε. Σαν ημιτελή αρθρόποδα είναι. Αν ήμουν εξωγήινος θα με τρόμαζαν περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο στα ανθρώπινα πλάσματα. :ανέκφραστος:
Εγώ θα τρόμαζα με τα μάτια.

Πήγα να γελάσω, αλλά το καλοσκέφτηκα, είδα και την δική μου γλώσσα και... αυτό που λες, στέκει :πανικός:

Έλλη Μ

Συντονιστής
Οταν ήμου μικρή και βλαμμένη (γιατι τωρα ειμαι μεγάλη και βλαμμένη), καθομουν προφιλ μπροστα στον καθρεφτη, έκρυβα το υπόλοιπο πρόσωπο και παρατηρουσα πώς κινείται η γλώσσα.

Τσίου;; Ιιιιιιιουυυυ!! :))))

Το πρόβλημα είναι ότι καθώς σας διαβάζω βγάζω τη γλώσσα μπροστά στον καθρέφτη για να δω πώς είναι. :ανέκφραστος:

Έκανα το ίδιο, μόνο που δεν καθόμουν προφίλ. Για να μη πω τι καραγκιοζιλίκια κάνω ακόμη.
Επίσης μικρή, όταν βαριόμουν γιατί δεν με έπαιρνε ο ύπνος εύκολα, πίεζα τους βολβούς των ματιών για να "βλέπω χρώματα". Είπες κάτι για ίου;

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
Ειστε τρεις,αν εμφανιστει αλλη μια που χαζευει τη γλωσσα της στο καθρεφτη θα ψαξω να τηλεφωνισω σε καποιο ιδρυμα!

Έλλη Μ

Συντονιστής
Καλά, εγώ εκανα βόλτες γυρω γυρω απο ενα στρΌγγυλο τραπέζι. Οι γονείς μου νόμιζαν οτι μεγαλωναν τον μικρό αντιχρηστο, στο πιο όμορφο. :))))
Ειστε τρεις,αν εμφανιστει αλλη μια που χαζευει τη γλωσσα της στο καθρεφτη θα ψαξω να τηλεφωνισω σε καποιο ιδρυμα!
Μειζονος γλωσσιΖΖμού;:χαχα:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
  • Τα σμυρνέικα τραγουδικά, τελικά, ποιος της τα 'μαθε;
  • Γιατί στο σαρβάιβορ ο κινέζος λέγεται Ορέστης και ο Έλληνας λέγεται Γουίλη;
  • Πώς εξελίχθηκαν οι σχέσεις του Φοίβου Δεληβοριά με τον Πατώκο μετά το τραγούδι για την γυναίκα του;
:χμ:

Έλλη Μ

Συντονιστής
Αγωνιώδη ερωτήματα και να ξερεις οτι συμμεριζόμαι τις ανησυχίες σου. Εξάλλου, η αληθεια βρίσκεται εκεί έξω (άραγε, εκεί μέσα τι να υπάρχει?) και κάποια στιγμή θα ξεμυτίσει.
Αν, κατά πώς λέγεται, ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα, τότε:
1. Σε ποια ειδικότητα της ιατρικής αναφερεται η παροιμία;
2. Πόσα μήλα ειναι ο αναγκαίος αριθμός ώστε, καταναλώνοντάς τα, να κάνει πέρα όλους τους γιατρους, κάθε ειδικότητας;
(Η απορία ειναι αρκετά παλια, δεν εχω λάβει έως τώρα ικανοποιητική και πειστική απάντηση. Ούτε απο γιατρό, ούτε απο μήλο οποιασδπηποτε ποικιλίας).

1. Σε ποια ειδικότητα της ιατρικής αναφερεται η παροιμία;
Κοίτα, αν η διατροφή σου αποτελείται μόνο από ένα μήλο την ημέρα δεν χρειάζεσαι γιατρό. Ανθρωπιστική βοήθεια χρειάζεσαι :ρ

Κοίτα, αν η διατροφή σου αποτελείται μόνο από ένα μήλο την ημέρα δεν χρειάζεσαι γιατρό. Ανθρωπιστική βοήθεια χρειάζεσαι :ρ
Εδώ ακριβώς είναι που γίνεται η παρεξήγηση. Το μήλο δεν το τρως. Απλά το τοποθετείς κοντά σου και κάνει πέρα μόνο του όλους τους γιατρούς. Μηλοbouncer ένα πράγμα.