Υπαρξιακές, αναπάντητες και παντός είδους απορίες

(και εγώ στέρησα την ικανοποίηση από τον @Νικόλας Δε Κιντ να σου απαντήσει).
Βασικά για βιολόγος, καλά το έθεσες! 😁

@Έλλη Μ μπορείς να γκουγκλάρεις αν θες τα οριακά αμινοξέα, ώστε να γίνεις ακόμα σοφότερη (πράμα αδύνατο βέβαια!!:ρ)

Όχι γιατί καραδοκεί η μοβόρα Μις Μ!!:πανικός:

Πάντως να σου πω πως η βιοχημεία εμένα μου αρέσει πολύ και με όλα αυτά τα της πανδημίας, πολύ θα ήθελα να έχω ειδικευτεί σε αυτόν τον τομέα.

Κι ομως, κανω φοβερο χαζι τους καυγαδες ειδικα εκεινους οι οποιοι δεν διεπονται απο οπαδικο αλλα πολιτιζμενο (σε καλο σου,Κριτονιον, ακομη γελω) πνευμα για την επιστημονικότερη τε και μεγαλυτερη κατάρτιση. Δηλαδη, για τσακωθειτε λιγο που θελω να δω κατι, απο ανθρωπολογικης απόψεως. :θρρρ:

Νομίζω ότι αν υπάρξει επιστημονική αντιπαράθεση με τον Κρίτων, θα ανέβει πολύ το επίπεδο και δεν θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις την όλη συζήτηση.

Προσφέρομαι να βοηθήσω τη σκέψη σου βέβαια!!

Δηλαδη, για τσακωθειτε λιγο που θελω να δω κατι, απο ανθρωπολογικης απόψεως. :θρρρ:
Πως είσαι τόσο βέβαια για την ανθρωπολογική σκοπιά της απόψεως (εγώ μπορεί φερειπειν να είμαι κουκί - συγγνώμη, κουόκα). Αφού δεν με έχεις συναντήσει δια ζώσης.

Το πρόβλημα δεν ήταν στο ως ή το σαν, αλλά στο κόμμα του @Νικόλας Δε Κιντ .
Αν με ρωτάς, σαν χημικό καλύτερα πάρε προζακ!
Έτσι είναι το σωστό (Νομίζω. ή μήπως όχι;)

Δεν ήξερα πως υπάρχει και 4η ηλικία!!
Υπάρχουν τα γηρατειά, υπάρχουν και τα χουφταλιά (αυτή είναι η 4η εξουσία - εεε...ηλικία).

Το πρόβλημα δεν ήταν στο ως ή το σαν, αλλά στο κόμμα του @Νικόλας Δε Κιντ .
Αν με ρωτάς, σαν χημικό καλύτερα πάρε προζακ!
Έτσι είναι το σωστό (Νομίζω. ή μήπως όχι;)
:)))):)))):)))):)))):)))):)))):))))
Αν με ρωτάς, σαν χημικό, καλύτερα πάρε προζακ!

Ισως ετσι. Επαμφοτεριζον. (Ντοινγκ!)
Διφυές. (Ντόινγκ ντόινγκ!)
Δισυπόστατον (Ντόινγκ ντόινγκ ντόινγκ!)

:)))):)))):)))):)))):)))):))))

Μεταφορω υπαρξιακες απορίες ενος εκλεκτυσμενου (sic) πολυ νεαρου:

"Αν καποιος κόψει τις φλεβαρίδες (sic):)))) του, αυτές μεγαλώνουν ξανα;"

"Ο γιατρος της πλαστικης (sic) :)))) χρησιμοποιει ειδικο φαρμακο για να μεγαλωνει το στηθος των γυναικων; Και πώς το δινει; Ειναι σιροπι; Τι γευση εχει"

αγαπώ και λιωνω. :ντροπή::ντροπή:

Απαντήσεις (σικ φυσικά):
α) Όλες οι τρίχες μεγαλώνουν εκτός από αυτές που ξεριζώνονται ή πεφτουν από μόνες τους.
β) Υπάρχει φάρμακο που παίρνουν από πριν, για να μεγαλώσει το στήθος περισσότερο από το προγραμματισμένο. Λέγεται ματαιοδοξία. Και βολεύει πολύ και τον γιατρό της πλαστικής - χωρίς αυτό δεν κάνει τίποτε (θα ψωμολυσσάξει βασικά).

Μπορείς εάν θέλεις να του τις μεταφέρεις - έτσι θα γίνει κατάτι σοφότερος.