Βασικά για βιολόγος, καλά το έθεσες!(και εγώ στέρησα την ικανοποίηση από τον @Νικόλας Δε Κιντ να σου απαντήσει).
@Έλλη Μ μπορείς να γκουγκλάρεις αν θες τα οριακά αμινοξέα, ώστε να γίνεις ακόμα σοφότερη (πράμα αδύνατο βέβαια!!)
Βασικά για βιολόγος, καλά το έθεσες!(και εγώ στέρησα την ικανοποίηση από τον @Νικόλας Δε Κιντ να σου απαντήσει).
Τι λες; Στήνουμε έναν καβγά εάν η βιοχημεία είναι βιολογία ή χημεία;Βασικά για βιολόγος, καλά το έθεσες!
Πως είσαι τόσο βέβαια για την ανθρωπολογική σκοπιά της απόψεως (εγώ μπορεί φερειπειν να είμαι κουκί - συγγνώμη, κουόκα). Αφού δεν με έχεις συναντήσει δια ζώσης.Δηλαδη, για τσακωθειτε λιγο που θελω να δω κατι, απο ανθρωπολογικης απόψεως.
Δεν ήξερα πως υπάρχει και 4η ηλικία!!Παραξενιές της τριτης ηλικίας, Μην ξεχνας οτι μας χωριζει και μια γενιά.
Ταβόρ ή Προζακ;Τόσο μεγάλη είσαι;;
Υπάρχουν τα γηρατειά, υπάρχουν και τα χουφταλιά (αυτή είναι η 4η εξουσία - εεε...ηλικία).Δεν ήξερα πως υπάρχει και 4η ηλικία!!
Το πρόβλημα δεν ήταν στο ως ή το σαν, αλλά στο κόμμα του @Νικόλας Δε Κιντ .
Αν με ρωτάς, σαν χημικό καλύτερα πάρε προζακ!
Έτσι είναι το σωστό (Νομίζω. ή μήπως όχι;)
Ή θα του δημιουργησω νέες, οπως:έτσι θα γίνει κατάτι σοφότερος.
Πες του ότι μετά από μια ηλικία,, ό,τι είναι να ανεβεί κατεβαίνει και ό,τι να κατεβεί ανεβαίνει!!Τι αλλο μεγαλώνει;