Τι σας νευριάζει περισσότερο στην επανέκδοση ενός βιβλίου?

Χρυσόστομος

Κοινωνός
Δεν μου αρεσουν καθόλου τα άσχετα εξωφυλλα και τα εξωφυλλα απο ταινίες. Προτιμω πάντως το ασχετο εξωφυλλο απο της ταινίας. Τα εξωφυλλα απο ταινίες τα αποφευγω με κάθε τρόπο. Το μοναδικο βιβλίο απο εξωφυλλο ταινίας που έχω είναι το Παιδι 44 το οποίο θυμαμαι το έιχα κάνει ηλεκτρονική παραγγελία με το αρχικό του εξώφυλλο και μου ήρθε αυτό της ταινίας. :όχισουλέω:
 

Γρίλος

Κοινωνός
Πρέπει να είναι επανέκδοση για να μας νευριάζει; Αν είναι πρώτη έκδοση;

Με ενοχλεί απίστευτα η ποιότητα εφημερίδας στις εκδόσεις. Αγόρασα το "Άπαντα τα Πεζά" του Μπρούνο Σουλτς, στην βιβλιοδετημένη έκδοση (σκληρό εξώφυλλο) για να την προλάβω και απογοητεύτηκα με την ποιότητα του χαρτιού! Γενικά δεν αγοράζω βιβλία που υπάγονται στην ενιαία τιμή για λόγους οικονομίας, οπότε αυτό ήταν μεγάλη απογοήτευση.
 

Ιπποπόταμος

Κοινωνός
Οταν επανεκδίδεται μέρος σειράς βιβλίων και ενώ έχουν διατηρήσει την ίδια αισθητική (εξώφυλλο κλπ) το τυπώνουν σε λίγο διαφορετικό μέγεθος... (OCD intensifies :)))))
 

Ιαβερης

Κοινωνός
Δεν μου αρέσει καθόλου,μα καθόλου το εξώφυλλο της ελληνικής έκδοσης του Φύλακα στη Σίκαλη, το οποίο καί παρέμεινε έτσι μετά τη επανέκδοση. Εντάξει δεν είπα να βάλουν την Εθνική Πινακοθήκη κιόλας αλλά λίγο χρωματάκι παραπάνω δεν θα έβλαπτε και δεδομενου του ότι τό βιβλίο απευθύνεται κυρίως σε εφήβους θα έπρεπε να είναι πιο ελκυστικό, αυτό το σκέτο γκρι πιστεύωαποθαρρύνει κάπως τον αναγνώστη. Το λέω επειδή κι εγώ όταν ήμουν πιτσιρικάς το απέφευγα όσες φορές το έβλεπα στη σχολική βιβλιοθήκη μέχρι που μια καθηγήτρια μου το πρότεινε και με έπεισε τελικά να το διαβάσω.
 
Top