Τι λες για εκείνο το βιβλίο;

Κόρτο Μαλτέζε

Μεγάλος Βεζίρης της Βαγδάτης
Όλοι μας συχνά αναρωτιόμαστε για το αν αξίζει να διαβάσουμε κάποιο συγκεκριμένο βιβλίο (όπως κι αν το εννοούμε το αξίζει) και συχνά ανοίγουμε θέματα για να ρωτήσουμε άλλα μέλη του φόρουμ την γνώμη τους για το βιβλίο που έχουμε κατά νου. Για παράδειγμα εδώ ή εδώ. Σκοπός του νήματος αυτού είναι να συγκεντρώσει τέτοιες απορίες αναζητήσεις. Εδώ θα μπορούμε να ρωτάμε για ένα βιβλίο που δεν είμαστε σίγουροι αν θέλουμε να αποκτήσουμε/διαβάσουμε είτε το σύνολο της κοινότητας των μελών της λέσχης γενικά ή κάποια μέλη που θεωρούμε ότι τα γούστα μας είναι πιο κοντά ειδικά.
 

Αμνήμων

Όμορφο Νιάτο
Πολύ χρήσιμο θέμα, ιδιαίτερα σε καιρούς κρίσεις, το εγκαινιάζω λοιπών ρωτώντας για δύο βιβλία που με ενδιαφέρουν.

Ψάχνοντας πληροφορίες για τη σειρά του Alpfa «Αυτοί Που Επιστρέφουν ή Les Revenants» http://www.alphatv.gr/shows/block-series/thereturned και θεωρώντας ότι βασίζεται σε βιβλίο έπεσα πάνω στο Η υπόθεση του κακού του Carrisi Donato http://www.protoporia.gr/i-ypothesi-toy-kakoy-p-407933.html που από την περιγραφή μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρων, το άλλο βιβλίο που με πιέζει να το αγοράσω είναι το Alex του Pierre Lemaitre http://www.politeianet.gr/books/9786180203875-lemaitre-pierre-minoas-alex-250891 , όποιος λοιπόν συνφορουμίτης έχει άποψη για κάποιο από τα δύο ας βοηθήσει.

Βασικά το πρόβλημα μου είναι ότι αφού με τα ίδια λεφτά μπορώ να πάρω 3,4,5,6 βιβλία σε προσφορά εξίσου ενδιαφέροντα γιατί να πάρω βιβλία που είναι ακόμα στο 10%, αλλά μερικοί τίτλοι με τραβάν από το μανίκι.
 

Τσίου

Μύστης
Θέλω να διαβάσω Μάρτιν Έιμις (γιος του Κινγκσλεϊ). Πιάνω κάτι ουελμπεκικό, και η στενή φιλία του με τον Χίτσενς λειτουργούν θετικά ώστε να αρχίσω ένα από τα έργα του άμεσα. Εχει διαβάσει κανείς Μάρτιν Έιμις; ή συγκεκριμένα το Χρήμα να μου πει εντυπώσεις;
 
Top