Την χρονιά που γεννήθηκα!

Βάγγυ

Κοινωνός
Όταν τον πιάνει η ειρωνεία (για τον Κόρτο λέω) δεν σας φαίνεται για τον ατακαδόρο ανύπαντρο θείο που έχει κάθε οικογένεια; Εκεί μάλλον μπερδεύτηκα.
Θα συμφωνήσω. Εκεί μας μπέρδεψε ο Κόρτο! :ρ Τσίου εγώ μαζί σου. Κόρτο, σε αγαπάμε κι 20 χρόνια νεότερο, ας μην μαντέψαμε σωστά την ηλικία σου. :))))
 

Κόρτο Μαλτέζε

Μεγάλος Βεζίρης της Βαγδάτης


Μάλλον πρέπει να κάνω πιο νεανικές αναρτήσεις γιατί όπως πάει θα αρχίσετε να μαζεύετε λεφτά για να μου πάρετε στεφάνι στην κηδεία μου. Πάντως χάρηκα που έκατσα εδώ με την νεολαία.
 

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Δεν είμαι καλή στο να μαντεύω ηλικίες :συγνώμη: Τον Μπου τον είχα για 22-25 και τον Φαροφύλακα για 30-33 (νομίζω για τον Φαροφύλακα έπεσα κοντά).
Εμένα πόσο μ' έκανες; (Περιέργεια :ρ )

Εγώ εσένα μεταξύ 25-30.
 

Βάγγυ

Κοινωνός
Εντάξει τότε, Ίζι, θα σε πετύχαινα κι εγώ! :))) Ωραίο νήμα θα ήταν, πόσο μαντεύεις ότι είναι ο τάδε; :χαχα:
 
1994? εγω τοτε τελειωνα το γυμνασιο και η αδερφη εδινε για πανελληνιες!!! ας το ξεχασω και ας παμε παρακατω https://youtu.be/Up4WjdabA2c απο το 1980!!! επισης εκεινη τη μουσικη χρονια χαρακτηριστηκε απο τη δολοφονια του Τζον Λενον!
 
Last edited by a moderator:

Στιλλ ιλλ

Κοινωνός
Κανονικά εμφανίζεται Τριαντάφυλλο και όπως είπε μια ψυχή το να είσαι μεγάλος έχει και τα καλά του.
 

Αμάντα

Κοινωνός
Εγώ όπως πάντα είμαι η πιο μικρή.. Μερικές φορές μου θυμίζω το μικρότερο ξαδερφάκι που στις οικογενειακές συγκεντρώσεις κάθε Χριστούγεννα στο σπίτι κάποιας θείας τα μεγαλύτερα παιδιά το αφήνουν να παίζει μόνο του κρυφτό κι εκείνα μαζεύονται σε ένα δωμάτιο και παίζουν ηλεκτρονικά.:Ρ
 

Ιάλεμος

Όμορφο Νιάτο
XXXI.VIII.MCMLXXVIII Anno Domini (A.D)

#1 pop τραγούδι στις ΗΠΑ: Grease, Frankie Valli
[video=youtube;OYJgOt0RQfQ]https://www.youtube.com/watch?v=OYJgOt0RQfQ[/video]

#1 pop τραγούδι στην Αγγλία : Three Times a Lady, Commodores
[video=youtube;B4dl6JSf-bc]https://www.youtube.com/watch?v=B4dl6JSf-bc[/video]

#1 Ταινία: Grease


#1 βιβλίο : Chesapeake, James A. Michener


Παγκόσμιος πληθυσμός : 4,337,133,333 (χωρίς εμένα)

Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω την εντύπωση πως βιάστηκα πολύ να βγώ από την μήτρα (8μηνίτης στη γέννα, 9μηνίτης στην στρατιωτική θητεία).
 
Last edited:

Τσίου

Μύστης
Εμένα πόσο μ' έκανες; (Περιέργεια :ρ )

Εγώ εσένα μεταξύ 25-30.
Στην αρχή σε έκανα γύρω στα 30, αλλά μετά είχα δει ανάρτησή σου που έλεγες κάτι για παιδιά, οπότε αυτόματα σου φορτώθηκαν άλλα 5 χρόνια στην πλάτη.
Κρατάω το 25, κρατάς το 30 να βολευτούμε και οι δύο; Με το ζόρι κρατώ την πόρτα κλειστή στην κρίση των 30. Είναι έξω σαν τον Νίκολσον και μου λέει "let me come in!"
 
Last edited:

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Τα 30 είναι η ωραιότερη ηλικία! :))) Την κρίση την έπαθα όταν συνειδητοποίησα ότι πάω να κλείσω τα 35. Θυμάμαι πόσο μεγάλοι μού φαίνονταν κάποτε οι τριανταπεντάρηδες :μαναι:
 

Τσίου

Μύστης
Όοοχι! Είναι τα πρώτα -άντα :κλαψ:. Αν παραμείνω μέχρι το τέλος του 2017 ζωντανή ψύχραιμη, και δεν με ψάχνετε να με βρείτε, πάει να πει πως η κρίση ηλικίας δεν θα μου ξαναχτυπήσει την πόρτα.

Θυμάμαι πόσο μεγάλοι μού φαίνονταν κάποτε οι τριανταπεντάρηδες :μαναι:
:χαχα: άσε, κι εγώ το ίδιο *φατσάκι που φασκελώνεται*
 
Top