Μόλις τελείωσα τον τρίτο τόμο της σειράς, γιατί όλως περιέργως δεν ήθελα να διαβάσω όλα τα βιβλία μαζεμένα σε μια βδομάδα (χαχαχα, σε μια βδομάδα, τι λέει το άτομο...), και πραγματικά έχω μείνει άφωνη! Ήταν ένα από τα καλύτερα, τολμηρότερα, συναρπαστικότερα βιβλία που έχω διαβάσει ποτέ μου. Και πού να μην ήταν τόσο τεράστιο, και που να μην ήταν τόσο πολυλογάς ο Μάρτιν! Μου άρεσε τόσο πολύ, που θα συνεχίσω κατευθείαν με το επόμενο, και όσο θα το διαβάζω, θα αναλογίζομαι και την εξής απορία:
Φέτος η τηλεοπτική σειρά έφτασε στον πέμπτο κύκλο της, όσα είναι και τα γραμμένα βιβλία. Τι θα γίνει από δω και πέρα; Θα μας πει η τηλεόραση τι σκέφτεται ο Μάρτιν για τη συνέχεια της ιστορίας του, θα αυτοσχεδιάσουν μόνοι τους, ή θα περιμένουν όπως όλοι οι άλλοι να βγάλει το επόμενο βιβλίο; Εχ, έχει πολλές και τρομερές αγωνίες ο κόσμος...
Φέτος η τηλεοπτική σειρά έφτασε στον πέμπτο κύκλο της, όσα είναι και τα γραμμένα βιβλία. Τι θα γίνει από δω και πέρα; Θα μας πει η τηλεόραση τι σκέφτεται ο Μάρτιν για τη συνέχεια της ιστορίας του, θα αυτοσχεδιάσουν μόνοι τους, ή θα περιμένουν όπως όλοι οι άλλοι να βγάλει το επόμενο βιβλίο; Εχ, έχει πολλές και τρομερές αγωνίες ο κόσμος...