Τα 10 αγαπημένα βιβλία διηγημάτων τρόμου (..και όχι μόνο)

Εμένα αντιθετως με τρόμαξες. :μπρ: Παλι καλά που δεν χρησιμοποιώ πια (πλην σπανίων περιπτώσεων) τα Μ.Μ.Μ. :)))
 
Ινσμούθιε βρήκα λίγο χρόνο να ανατρέξω στο νήμα σου. Πολλές-πολλές προτάσεις βλέπω. Έκανα μια βόλτα που λέτε χθες σε κάτι βιβλιοπωλεία και πήρε το ματι μου αυτό που λέει ο Νικόλας.

[*]21 Ιστορίες και το Κοράκι - Έντγκαρ Άλαν Πόε

Έτσι απλά όλα... :)))) Οκ με μεγάλη δυσκολία θα βάλω ως καλύτερο το "Η μάσκα του Κόκκινου Θανάτου" !!! Ο συγγραφέας δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις... Στο θέμα τρόμος πολλοί προσπάθησαν να τον φτάσουν ουδείς τα κατάφερε...
Δεν έχω διαβάσει τρόμου πέρα από κάτι διηγήματα του Πόε, που μου άρεσαν, και το νεκροταφείο ζώων του Κινγκ, που επίσης μου άρεσε. Αλλά επειδή μιλούσαμε για διηγήματα και θα ήθελα λιγάκι να ασχοληθώ, λέω να κάνω την αρχή με αυτό. Είναι σοφτ ή χαρντ για αρχή βρε παιδιά; :))
 
Βάγγυ δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος δρόμος για την λογοτεχνία τρόμου από τα διηγήματα του Πόε (ή Πόου)!!!

Η συγκεκριμένη συλλογή είναι πολύ καλή και σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει!

Σόφτ είναι μην φοβάσαι!!! Μετα θα σου προτείνουμε τα χαρντ!!:))))
 
Βάγγυ, ο Πόε είναι εγγύηση και θεμέλιο της Σκοτεινής Λογοτεχνίας, αλλά αν θέλεις να διαβάσεις κάτι πιο σύγχρονο και ποικιλότροπο, ψάξε και πάρε τις ανθολογίες Τρέμω στο Άγγιγμά σου από εκδόσεις Anubis.. Δύο τόμοι, 44 διηγήματα, πάρα πολλά από γυναίκες συγγραφείς, τα διάβασα αυτές τις μέρες και στα προτείνω ανεπιφύλακτα..
 
Παρότι δεν έχω μεγάλες γνώσεις στο είδος, επαυξάνω για το Τρέμω στο άγγιγμα σου. Και είναι μεγάλο κρίμα που υπάρχουν συγγραφείς με πλούσιο έργο κι οι οποίοι είναι παντελώς άγνωστοι στην Ελλάδα. Και μια ανθολογία απ' τον Έξαντα που είχα πάρει ήταν πολύ καλή, νομίζω λέγεται Ιστορίες του τρόμου και της νύχτας.
 
Top