Μια χαρά είναι, ρώτα εμένα που την έχω χάσει τόσες φορές...Και εφάπαξ μπορώ να σου πω... Σφάλμα, δεν λέω, μα... συγχωρήσιμο όσο και απολαυστικότατο...
Χμ... διαπιστώνω εδώ μίαν ανίατη περίπτωση... και παρατηρώ επίσης πως δεν έχεις την παραμικρή πρόθεση επίδειξης ούτε καν ενός ισχνού ίχνους μεταμέλειας...Μια χαρά είναι, ρώτα εμένα που την έχω χάσει τόσες φορές...
Και εγώ χάρη στη Λέσχη το έχω αγοράσει και σκοπεύω να το διαβάσω! Επίσης, χάρη στη Λέσχη διάβασα το Μάνσφιλντ Παρκ και τώρα τη Πειθώ. Ακόμη σκοπεύω να διαβάσω σίγουρα Καζαντζάκη αλλά και πολλά έργα κλασσικής λογοτεχνίας, όπως Άθλιοι, Ανεμοδαρμένα Ύψη, Τζέην Έυρ κ.α.Αυτή τη στιγμή το μόνο βιβλίο που θυμάμαι πως διάβασα χάρη στη λέσχη είναι "το οκτώ" της Κάθριν Νέβιλ.
Θα σου ήταν εύκολο να δώσεις λεπτομέρειες;Και για τους Αθλιους οφείλω πολλά στη Λέσχη. Εδώ έμαθα πόσο σπουδαίο έργο είναι, εδώ ανακάλυψα ότι η έκδοση που είχα ήταν πετσοκομμένη, εκλεκτό μέλος του φόρουμ (Απόλλων Θηρευτής) με βοήθησε να βρω την πλήρη έκδοση, σε εξαιρετική μετάφραση και σούπερ τιμή.
Αν δεν είχα διαβάσει τα σχόλια εδώ μέσα δε θα το αγόραζα γιατί δεν ανήκει στα αναγνωστικά μου γούστα.Πάστα Φλόρα, ελπίζω να σε αποζημίωσε το Οχτώ!
Αυτό που λες για τον προϋπολογισμό, όντως τσούζει λίγο. Η Λέσχη μας συμβάλλει στην καταναλωτική βιβλιομανία!![]()