Αττική:
Τζανακάκης γιατί είναι υπέροχο το στήσιμο, μ' αφήνουν στην ησυχία μου κι έχει ακόμη και τις πολύ μικρές εκδοτικές.
Καστανιώτης γιατί όταν θες Μερσεντές πας στη Μερσεντές
Αίολος γιατί την αγαπάω αυτή την υπόγα και τον τρελό εκδότη που θυμίζει μυθιστόρημα του Θαφόν
Guttenberg γιατί είναι πάντα πρόθυμοι
Παρασκευόπουλος στον Πειραιά παρότι δε μου αρέσει το στήσιμο μετά την ανακαίνιση θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου η μητέρα του που σε ηλικία 14 ετών με είδε να βασανίζομαι να βρω κάτι στα εφηβικά και να σκάω που δεν έβρισκα, μου μίλησε, με άκουσε, μου έδωσε Μαχφούζ και μου άλλαξε τη ζωή
Public Πασαλιμάνι & Πάτρα γιατί μ' αρέσει το κλίμα, μ' αφήνουν στην ησυχία μου αλλά αν χρειαστώ κάτι είναι η μόνη αλυσίδα που ξέρω που επιτούτοις προσλαμβάνει πωλητές - αναγνώστες και προτρέπει να διαβάζουν
Έκφραση, Κως γιατί το στήσιμο είναι υπέροχο, η συμπεριφορά άψογη και φιλικότατη, οι εκπτώσεις πολύ συχνά υπερβαίνουν το 10% και μ' αφήνουν στον πάνω όροφο με τις ώρες και ανέχονται όλες τις τρέλες μου.
Ατραπός, Πρέβεζα γιατί η κοπελιά που το 'χει είναι ψαγμένη Αναγνώστρια και το βιβλιοπωλειάκι εκπληκτικά τιγκαρισμένο
Στα Χανιά μου που ελπίζω κάποτε να επιστρέψω κάποιο μικρό που δεν υπάρχει πια και δε δίσταζαν ποτέ μόλις άκουγαν για 15χρονο παιδί που μια κυρία σε σύντομο ταξίδι στον Πειραιά του είχε δώσει Μαχφούζ, να προτείνουν Ντυράς, Ζωγράφου και Μάρκες. Και με μεγάλη χαρά που απέκτησε αυτό το αγοράκι ενδιαφέρον για το χώρο.