..το παραλήρημα ή το ταλέντο στο να κρίνει ποια είναι η ιδανικότερη στιγμή να καλέσει το 166;κάποιον που ξέρει να το χειριστεί
;)
..το παραλήρημα ή το ταλέντο στο να κρίνει ποια είναι η ιδανικότερη στιγμή να καλέσει το 166;κάποιον που ξέρει να το χειριστεί
Μάλλον αυτό με το 166, το άλλο μπορώ να το χειριστώ μόνη μου και τυχερός αυτός που θα είναι μαζί μου αυτές τις ώρες..το παραλήρημα ή το ταλέντο στο να κρίνει ποια είναι η ιδανικότερη στιγμή να καλέσει το 166;
Αυτο με διέλυσε2) Είπατε και παραπάνω για τις πολλές αναφορές σε άλλα λογοτεχνικά έργα, νομίζω το τέλος έχει άμεση αναφορά στη Δίκη του Κάφκα (δολοφονία χωρίς λόγο, σκυλί)
Μακάρι να ήταν έτσι όλοι οι κομπασμοι. Τι καλά που θα ήτανΥγ 4. Το υγ 3 απλός κομπασμός, προσπεράστε το.
Πολύ πιο μεστή η κατάβασή σου σε σχέση με την «Τι διάολο ήταν αυτό που μόλις διάβασα;;;» εντύπωση που μου άφησε το πέρας της πρώτης ανάγνωσης του βιβλίου, τότε, στο Τέξας.. ;)ξαναμπήκα σε κλίμα πανελληνίων
Είναι ενας απο τους λόγους που μου αρέσουν οι συναγνώσεις. Χωρίς μια συνάγνωση δεν θα τελέιωνα ποτέ τον Οδυσσέα του James Joyce. Tρείς φορές ξεκίνησα να το διαβάζω και τις δύο πρώτες το παράτησα.αναλύσεις και κόντρα αναλύσεις, δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσω μόνη μου. Τελικά από τις συναναγνωσεις επωφελούνται πιο πολύ αυτοί που παραιτουνται εύκολα.
Συμφωνώ.ο Άλμπερτ Φίνεϊ ήταν για μένα καταπληκτικός στον ρόλο του Πρόξενου.