Λοιπόν, εγώ έχω μια μεγάλη συλλογή κόμιξ, την οποία την χάρισα στην μικρότερη ξαδέρφη μου καθώς δεν τα διαβάζω πλέον. Επίσης από μικρός άρχισα να κάνω συλλογή γραμματοσήμων όπως και παλιών νομισμάτων, τις οποίες συνεχίζω μέχρι σήμερα. Όμως η αγαπημένη μου συλλογή είναι -τι άλλο- των βιβλίων φυσικά · έχω όλα τα έργα του Σαίξπηρ, παλιές εγκυκλοπαίδειες, όπως για παράδειγμα η "επιστήμη και ζωή" του '70. Φέτος μάλιστα, απέκτησα από τον θείο μου, (ο οποίος είναι συλλέκτης βιβλίων) ένα βιβλίο του 1879. Πρόκειται για μια δίγλωσση καινή διαθήκη στα ελληνικά και αλβανικά, τυπωμένη στη Κωνσταντινούπολη. Συντόμως, πρόκειται να παραθέσω και μια φωτογραφία του βιβλίου.

Το καλοκαίρι το λατρεύω γιατί μου δίνεται η ευκαιρία και μαζέυω κοχύλια
Έχω πολλά και δεν ξέρω που να τα βάλω! Τώρα πρόσφατα πήγα σε μια παραλία με αχινούς και όπου υπάρχουν αχινοί υπάρχουν και τα "καβουκια" τους. [Δεν ξέρω πως λέγονται στην πραγματικότητα. Λέω για αυτά και στρογγυλά ευθραστα πράγματα με μια μικρή τρύπα στην μια πλευρά και μια μεγάλη στην άλλη πλευρά. Δεν ξερω αν το περιγράφω καλά ώστε να το καταλάβετε!] Έτσι μάγεψα καμια 30ρια και δεν ξέρω τι να τα κάνω!
Επίσης έχω μια συλλογη με Σούπερ Κατερίνες που δεν την λεω ακριβώς συλλογή γιατί απλώς τα "ξεκοκάλιζα" και τα άφηνα στην άκρη! Τελευταια κόλλησα με τα κόμιξ του Αρκά και έχω αρχίσει μια συλλογή για αυτόν!! Θέλω να τα πάρω όλα!! Άλλη μια που και πάλι δεν θα την έλεγα συλλογη είναι αυτή με κορδέλες, κορδελάκια και χάντρες από παντόφλες, λαμπάδες, συσκευασίες δώρων κτλ που μου φάνηκαν σωτήρια μια μέρα που άρχισα να φτιάχνω κολιέ και βραχιόλια!