εγω εχω διαβασει 4 δικα της βιβλια και δεν προσεξα κατι τετοιο εκτος το οτι αν θυμαμαι καλα ο εντουαρτ δεν ηθελε να ερθει σε επαφη με την μπελα πριν τον γαμο αλλα οχι για θεμα θρησκειας η κατι τετοιο απλα επειδη ηταν βαμπιρ και φοβοταν μη της κανει κακο και απο οτι καταλαβα προσπαθουσε να το καθυστερησει οσο πιο πολυ μπορουσε.αλλα οπως και να εχει πολλοι συγγραφεις ειναι και αθεοι και διαφορα αλλα και τα περνανε αυτα στα βιβλια τους,αλλοι περνανε τις πολιτικες τους αντιληψεις και διαφορα αλλα.δεν ειναι αναγκη αυτο να σε κραταει απο το να διαβασεις ενα βιβλιο γιατι ετσι ισως καποιες φορες να χασεις ενα πολυ ομορφο αναγνωσμα απο μια προκαταληψη για τον ιδιο τον συγγραφεα.γνωμη μου ειναι αν καποια σημεια ειναι αντιθετα απο σενα απλα μη δινεις σημασια.εκτος αν κανεις τα γραφει τοσο ασχημα αυτα και σε προσβαλουν τοτε αυτο ειναι αλλο θεμα!!!.ειχα διαβασει λοιπον οτι ανηκει σε μια θρησκεια-αιρεση (δε θυμαμαι καθολου πλεον) στην οποια δεν επιτρεπονταν οι σεξουαλικες σχεσεις πριν το γαμο και γενικα κανουν πολλα παιδια(ισως οι μορμονοι?) και αυτο το εχει περασει παρα πολυ στο εργο της μεσα. και αυτο αν κ δεν ειναι χαρακτηριστικο για να μην αγορασω ενα βιβλιο γενικα, στη συγκεκριμενη συγγραφεα με χαλασε πολυ και αποφασισα να μην διαβασω βιβλιο που να εχει τετοια "προπαγανδα" ας το πω ετσι.
δεν κατακρινω ποτε τις αντιληψεις του αλλου απλα εγω δεν το επελεξα γιαυτο το λογο.
δεν γνωριζω οσοι το εχετε διαβασει εχετε παρατηρησει τετοια στοιχεια μεσα στο εργο της?