Σουπερηρωικά

Κωνσταντινος Κ

Όμορφο Νιάτο
Πόσοι διαβάζουν/έχουν διαβάσει κόμικς με σούπερ ήρωες; Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας; Αγοράζετε ακόμη τέτοια κόμικς και από ποια εταιρεία;

Ξεκινάω λέγοντας ότι δικοί μου αγαπημένοι είναι οι X-MEN.
 

Εκδικητής

Όμορφο Νιάτο
Εμένα μου αρέσουν πολύ τα batman the new 52 και batman and robin the new 52. Ωραίο ήταν και το comic book batman: bane of the demon και batman: Legacy. Πάρα πολύ καλό το comic book night of the owls.
 

Κόρτο Μαλτέζε

Μεγάλος Βεζίρης της Βαγδάτης
Αν και έχω καιρό να αγοράσω καινούριο κόμικ με υπερήρωες (τους οποίους γνώρισα σε σχετικά μεγάλη ηλικία) προτιμώ την DC. όχι κάποια συγκεκριμένη σειρά (αν και ο αγαπημένος μου είναι μακράν ο Μπατμαν) αλλά γενικά νομίζω ότι οι ιστορίες της (αυτές που εγώ έχω δει τουλάχιστον) είναι πιο ενδιαφερουσες. Πολύ καλοί και οι Watchmen, όχι τυπικό υπερηρωικό όμως (όπως και οι Eternals της Marvel)
 
Last edited:

Αλίκη

Κοινωνός
Εγώ από σουπερηρωικά κόμιξ αγαπώ της Μάρβελ, αλλά στις ταινίες τους. Δεν τα έψαξα από μικρή και δεν ασχολήθηκα τόσο τώρα μεγάλη... περιορίζομαι στο χόλυγουντ που αγαπώ κι εμπιστεύομαι :ναι:
 

Ονειρευτής

Κοινωνός
Γνώρισα τους σούπερ ήρωες στά μέσα της δεκαετίας του ’70 από ελληνικά κόμιξ που κυκλοφορούσαν την εποχή εκείνη. Μεγαλώνοντας συνέχιζα να διαβάζω τις ιστορίες τους, προμηθευόμενος κυρίως αμερικάνικες εκδόσεις μέσω του βιβλιοπωλείου “Solariς” που υπάρχει ακόμα στην Κάνιγγος και που μέχρι σήμερα το επισκέπτομαι σε τακτά χρονικά διαστήματα. Με τις τότε παρέες συζητάγαμε για τα κατορθώματα των ηρώων μας, ανταλλάσαμε περιοδικά και μαθαίναμε τα νέα της Marvel και της DC. Ήταν ωραίες εποχές που τις θυμάμαι με νοσταλγία. Βέβαια με τους παλιούς μου φίλους όταν συναντιόμαστε κατά καιρούς πάλι τα ίδια συζητάμε σαν να μην πέρασε μια μέρα, μα πλέον ο καθένας έχει δημιουργήσει τη ζωή του και η ανεμελιά εκείνων των χρόνων έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Κάθε σούπερ ήρωας έχει για μένα μια ειδική θέση στην καρδιά μου και δεν μπορώ να ξεχωρίσω, αλλά λόγω του νήματος θα αναφέρω ενδεικτικά τους Sandman...... και Spawn

 
Last edited:

Μήτις

Κοινωνός
DC δαγκωτό, το σύμπαν της το έβρισκα πάντα πιο γοητευτικό. Και αγαπώ τα reboot!
 
Λόγω μιας μεγάλης μου ξαδέρφης αγάπησα τους X-men.Αυτή τη στιγμή έχω σε ένα ντουλάπι της βιβλιοθήκης μου όλα τα δικά της κόμιξ τα οποία σε λίγα χρόνια θα είναι πολύτιμα. :)
 

Τρύφωνας

Κοινωνός
Είμαι τρελός φάν του Μπάτμαν, αγοράζω ακόμα
Δεν έχω συγκεκριμένη εταιρεία αρκεί να είναι το κόμικ μεταφρασμένο στα Ελληνικά.
( Και φυσικά σε ανθρώπινη τιμή)
Είμαι μεγάλος φάν των υπέρ ηρώων.
Είναι κόμιξ ζπου διαβάζονται, πολύ εύκολα καί γρήγορα.
 
Διαβάζω υπερηρωικά κόμικς από τότε που στην Ελλάδα κυκλοφορούσαν σε ασπρόμαυρη-δίχρωμη μορφή(αυτό δεν έπρεπε να το γράψω μάλλον, φανερώνει την ηλικία μου). Σήμερα, αγαπημένος μου ήρωας ο Hellboy
 
Top