Σελιδοδείκτης, ο καλύτερος... φίλος τού βιβλίου!

Πώς σημειώνεις πού βρίσκεσαι όταν διαβάζεις;

• Total voters
    262

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Είμαι σε διακοπές και μέσα στα πολλά που πήρα μαζί μου, δεν πήρα, φυσικά... σελιδοδείκτη.

Δοκίμασα φυλλαράκι, χορταράκι και τελικά κάθισα και έφτιαξα έναν.
:))))

Last edited:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ρε γμτ, με το κινητό δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή δουλειά. Τώρα κάθισα σε λάπτοπ και έστρωσα την εικόνα.

Ήμουν πάντα του σταθερού υπολογιστή. Τα λαπτοπ ποτέ δεν με βόλεψαν πραγματικά. Αλλά μπροστά στα κινητά, φαντάζουν σαν όαση στην έρημο.

Νομιζω οτι σπάνια (για να μην πω ποτε) χρησιμοποιω σελιδοδεικτες, παρόλο που παντοτε αγοραζω απο μουσεία και υπαιθριες αγορες ή οπου βρισκω καποιον που να μου αρεσει, διοτι μου αρεσουν τα ιδια τα αντικείμενα. Οι περισσοτεροι που εχω ειναι δυσχρηστοι μαγνητικοι και τους βαζω στο ψυγειο, καποιοι αλλοι εξισου δυσχρηστοι πχ ενας που μου ειχε αρεσει και μαλλον χρυσοπληρωσα, ξεκινα με ενα μεταλλικο βιβλιαρακι για να καταληξει σε ενα ζευγαρι γυαλια και τα συνδεει ενα σκοινακι. Ή, πολλα πράγματα που η αρχικη τους χρηση ειναι να τα φορας στο λαιμο ή στ αυτια (διαφορα κρεμαστα λαιμου ή μακρια σκουλαρικια) τα εχω απλωμενα στη βιβλιοθηκη και κατα καιρους, ειχαν χρησιμοποιηθει ως σελιδοδεικτες. Οι πιο ευφανταστοι ειναι μαλλον ενα σφυρι ή κατι που μοιαζει με σφυρι, πολυ λεπτος και ελαστικος κι ενας που καταληγει σε μια μπαλιτσα μπασκετ.

, ξεκινα με ενα μεταλλικο βιβλιαρακι για να καταληξει σε ενα ζευγαρι γυαλια και τα συνδεει ενα σκοινακι.
Έχουμε ακριβώς τον ίδιο!:μπράβο:

Εμένα πάντως οι αγαπημένοι μου σελιδοδείκτες είναι ένας που μοιάζει με μακρόστενο χαλάκι και τον είχα πάρει από Ιορδανία και ένας που έμοιαζε με γοτθικό πύργο και τον είχα πάρει από Πράγα.
Το δεύτερο τον χάρισα στο πιο αγαπημένο μου άτομο οπότε έχω έναν της Ιορδανίας που χρησιμοποιώ, κάμποσους από την Πολιτεία και έναν που είναι ίδιο με της Έλλης και κοσμεί ένα από τα ράφια των βιβλιοθηκών μου.

Έχουμε ακριβώς τον ίδιο!:μπράβο:
Αληθεια;!;! Απίστευτα δυσχρηστος μου φαινεται, κάθε όποτε τυχει να τον εχω στα χέρια μου και γινομαι νευρική, αν διαβάζω ιδίως, τον γυρναω βζζιιιν σβούρες.
Μεχρι που φεύγει απο το χέρι και εκσφενζονίζεται πανω σε διαφορα αντικείμενα.:ντροπή: