Ράδιο Bach

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Το άκουσμα είναι υπέροχο ακόμα κι αν χρησιμοποιήθηκε το παραπάνω τέχνασμα (κι εγώ δεν ξέρω αν ισχύει αυτό με το ήλιο ή όχι). Η εικόνα όμως είναι αστεία, σαν να βγήκε από καρτούν. :))))

Αυτη η ουβερτούρα (Εντάξει, εχω γινει πααααρα πολύ καλή με τις ωρολογίες) στοιχειωνει πολλά πολύ πρωινα ξυπνηματα μου, όσο ήμουν φοιτήτρια.

Νομιζω οτι η κακή αρχή έγινε κάπου στο πρώτο έτος, οπου μετα απο εναν μαραθωνιο ταινιών monty pythons επρεπε να ξυπνησω πολύ πολύ ποολυυυυ νωρίς είτε για να δώσω μαθηματικά ειτε γιατι ειχα μαθηματικά (που ποτέ δεν έχανα). Ηταν απλώς αδυνατον να ξυπνησω, α δύ να τον!!!

Μετά απο παροτρυνσεις που κορυφώθηκαν με απειλές, μπήκε το cd στο πικαπ και τα πολύ δυνατα ηχεία στο τέρμα. :εεε;::εεε;:

Να με κατι τέτοιες συμβουλες, εχεις γινει κι εσυ ο θείος* Νικολας που του λες οτι πηρες παρακεταμόλη για τον πονοκεφαλο και σου λεει, πιες ομως και λιγο νερακι παραπανω, ναιι;;; :αγκαλιά:
Απ την πλευρα του μπαμπα μου.

Τσαγακι να σε κερασει ο Κάρολος Ντικενς, καθημενος σε κουνιστη πολυθρονα, φορώντας ρομπ ντε σαμπρ, τυλιγμενος σε μαλλινη κουβέρτα, εκεινες που τσιμπαν, και με τη θερμοφορα στο κεφαλι. :σαςευχαριστώ:

Last edited: