Ράδιο Φάρος

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Οι Pomplamoose κάνουνε κυρίως διασκευές, εδώ και χρόνια. Μου αρέσει ο τρόπος τους. Εδώ στο Logical Song των SuperTramp. Με μασκες, ενώ θα μπορούσαν να μην φοράνε για το βίντεο. Το βάζω σχετικά με την συζήτηση με τις μάσκες. Πανδημία έχουμε, ας μην γκρινιάζουμε για τα απλά μέτρα. Οι παππούδες μας στον Β΄ Παγκόσμιο την βγάζανε πολύ πιο δύσκολα και γκρινιάζανε πολύ λιγότερο.

 
Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
αφιερωμένο στον @Αντέρωτας

Να τι εικονες μου προκαλει αυτη η μουσικη:
παιζω ενα παιχνιδι στον υπολογιστη απο αυτα που που εισαι μονος σου, πρωτου προσωπου, και εξερευνας ενα τοπιο οπου δεν υπαρχει κιανενας ναμιλησεις. Ανακαλυπτεις κατι εγκαταλελειμμενα κτηρια ή ερειπια, καθως και υπογεια μυστικα περασματα και προσπαθεις να καταλαβεις τι εγινε και τι περασε απο δω, μεσα απο στοιχεια οπως εικονες, συμβολα κλπ. Ψαχνεις να βρεις καποια σχετικα αντικειμενα προκειμενου να ξεκλειδωσεις κατι ή να ανεργοποιησεις καποιο μηχανισμο...

Ιδανικη μουσικη για σαουντρακ τετοιων παιχνιδιων
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Που λες, περίπου έτσι κι εγώ, γιατί γενικότερα δεν παίζω (πια) adventures, αλλά καμιά φορά βάζω και παίζω slither.io κι εκεί μου αρέσει να ακούω τέτοιες μουσικές στο background (Hangpan duo συνήθως).
:ναι:
 
Top