Ράδιο Φάρος

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Εδώ και 4,5 μήνες, παίρνω κάθε πρωί τον καφέ μου κι όπως γυρίζω τα 50 βήματα από το μαγαζί στο σπίτι, σφυρίζω αφηρημένα κάτι.

Είμαι από τους ανθρώπους που τραγουδούν και σφυρίζουν (και κινούνται ρυθμικά όταν ακούγεται μουσική, και να δεις τι πλάκα έχει να προσπαθείς να κρατηθείς στο σούπερμάρκετ) και που όλες οι επιφάνειες γίνονται κρουστό όργανο.

Έχω παρατηρήσει πως μέσα στις δεκαετίες σφυρίζω σταθερά κάποιες μελωδίες (π.χ. ένα μέρος της 5ης του Μάλερ ή το κλείσιμο του Μανέ Καληνυχτιάς του Νταλγκά) και τελευταία με έχει πιάσει μια περιέργεια, να δω τι μελωδίες σφυρίζω κάθε πρωί που γυρίζω με τον καφέ μου στο σπίτι.

Σήμερα είχαμε:
Joe Dassin "Et si tu n'existais pas"

Τί άσμα!

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Το σημερινό μου σφύριγμα και διαχρονική αγάπη:

Πώς θα περάσει η βραδιά - Γιάννης Παπαϊωάννου

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Χθεσινό σφύριγμα..
Όλο νέες επιτυχίες... :))))

Χάρις Αλεξίου - Θα 'ταν 12 Του Μάρτη

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Εντάξει, ποτέ δεν ήμουν του βαρύ λαϊκού και των αντίστοιχων καλλιτεχνών.
Όμως, έκανα κι εκεί την προσπάθειά μου καθώς πάντα ήθελα να έχω ανοιχτούς ορίζοντες στην τέχνη.

Αυτό που έμεινε ήταν δυο-τρία στην πραγματικότητα ελαφρά-βαρυ-λαϊκά, ή δεν ξέρω πώς διάολο να τα πει κανείς. :))))
Μου αρέσει πώς μπαίνει σεμνά το κλαρίνο.

Λίγο Λίγο σε Συνήθισα - Δημήτρης Κοντολάζος

Απαραίτητη Μου Είσαι - Αντύπας

κι αυτό που ήταν επιτυχία όταν ήμουν παιδί:
Γιώργος Σαλαμπάσης - Σ' Αγαπάω, μ' Ακούς;

Αυτό που έμεινε ήταν δυο-τρία στην πραγματικότητα ελαφρά-βαρυ-λαϊκά, ή δεν ξέρω πώς διάολο να τα πει κανείς. :))))
Μου αρέσει πώς μπαίνει σεμνά το κλαρίνο.
Συναγερμός!
Κάποιος χακάρισε τον λογαριασμό του Φαροφύλακα!

Νομίζω πως είναι αναμενόμενο λόγω του 69 κάτι τέτοιο. Άλλωστε με μπουκωμένα στόματα και ενώ ταυτοχρόνως σε "γαργαλάνε" σε επίμαχα σημεία δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.