Ράδιο Φάρος '80s

Πως έχει ξεφύγει από αυτό το νήμα;
Από τα απόλυτα 80ς ροκ κομμάτια (1987 - θυμάμαι να το ακούω καθηλωμένος, αρχικά στο ραδιόφωνο και στη συνέχεια με το βιντεοκλίπ με τους ανεμιστήρες στο ΜΤv το 88 όταν ξεκίνησε στην Ελλάδα)
 
Και μια και είπα να σπάσω τη σιωπή μου για τη μουσική νοσταλγία της νεότητάς μου (που διαρκεί έκτοτε - η νεότητα - όχι η νοσταλγία),
σας μοστράρω άλλο ένα εμβληματικό 80ς ροκ. Τον αγαπημένο δρόμο προς την κόλαση του Chris Rea, μαζί με την εισαγωγή του, που συνήθως - ατυχώς - την κόβουν.
 
Α ρε συ @ΚρίτωνΓ με γυρισες πολύ πισω με το κομματι των rem.. Ολοι μας έχουμε συνδεσει κάποια τραγουδια με μια εποχή της ζωης μας η ακόμη και με μια συγκεκριμενη ημερα η στιγμή και ακουγοντας τα σε πλημμυριζει αυτο το γλυκό συναίσθημα της νοσταλγιας. Ε για εμενα ένα απο αυτά τα τραγουδια είναι το the one i love. Ευχαριστω Κριτων για το ταξιδι στο παρελθόν...για τριαμισι λεπτά βυθίστηκα σε όμορφες στιγμές μιας άλλης περασμένης εποχής...
 
Κάτι ανάλαφρο (της εποχής) - βγαλμένο από τα πάρτυ και τις καλοκαιρινές ντίσκο. H Sandra με την Maria Magdalena τεράστια επιτυχία της το 85 (η οποία σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στον τότε σύζυγό της Michael Cretu ο οποίος μετά το διαζύγιό τους έφτιαξε τους Enigma που κάνανε τεράστια επιτυχία στις αρχές-μέσα των 90ς).
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Κι ένα αγαπημένο, παρά δύο χρόνια θα ήταν τυπικά στην δεκαετία, αλλά ουσιαστικά, νομίζω ότι είναι.

Toto - Hold The Line
 
Top