Πώς τα βάζεις στην βιβλιοθήκη;

@Πεταλούδα το πρόβλημα με τα ελληνικά στο librarika αποκαταστάθηκε, οπότε πλέον τα αναγνωρίζει κανονικά. Επίσης για το αρχείο csv, μου είπαν ότι όταν το κατεβάσω στον υπολογιστή θέλει να το ανεβάσω στο googledocs και από εκεί να το ξανασώσω ως csv. Το έκανα οπότε πλέον ούτε σε αυτό υπάρχει θέμα, γιατί αναγνωρίζει και εκεί τα πάντα. Ωστόσο, δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο Libib. Για κάποιο λόγο μπερδεύει όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν στο αρχείο είτε είναι ελληνικά είτε αγγλικά. Το Library Think αναγνωρίζει το μεγαλύτερο ποσοστό του αρχείου.
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Ευχαριστώ, @Σελεφά! Αφού αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με τα ελληνικά, θα μπω κάποια στιγμή να περάσω δοκιμαστικά μερικά βιβλία, να δω πρακτικά πως λειτουργεί κι αν θα μου αρέσει.
 
Μια απο τις αγαπημένες μου ασχολίες ειναι να αναδιοργανώνω τις βιβλιοθηκες, μιας και ποτέ δεν ειμαι ευχαριστημένη ή απλως μπορεί να βαριέμαι ή απλώς μπορεί να τα βαρέθηκα όπως τα έβλεπα. Η πολυ προσφατη ανακατάταξη ήταν οι βιβλιοθηκες με τη λογοτεχνία όπου μπήκαν σε αλφαβητική (βαρετό, ξέρω) σειρά, ακολουθώντας το λατινικό αλφάβητο (και συμβουλή, γιατι ειχα πελαγοδρομήσει) που ενώ εχει λογική, δεν ειναι τόσο χρηστική μιας και τώρα βλέπω τον Ουελμπεκ π.χ. στο h, να κάνει παρεα με τον Χοφμαν. :ντροπή:
 
Γι' αυτό σας γουστάρω τρελά συμφορουμίτες! Ούτε κατ' ελάχιστον προσπαθείτε να κρύψετε τις διαστροφές σας.
@ΜιΛάμπρος φορεμένες επί τρεις συναπτές ημέρες με άρβυλα και με την υποσημείωση να είναι 100% συνθετικές
 
@Έλλη Μ, @Έλλη Μ, ὦ @Έλλη Μ,
Προφανέστατα δεν είμαστε άπλυτοι. Έδωσα απλά μια ιδέα και ο @ΚρίτωνΓ την τελειοποίησε. :φιρουλί:

Ον τόπικ, με πονάει αυτό το νήμα.
Τα δικά μου είναι σκόρπια σε 3 μεριές. Το'χω καημό να τα μαζέψω σ΄έναν τόπο και να τα βάλω όμορφα-όμορφα (σειρές, συνέχειες, εκδόσεις κλπ κλπ).
 
:)))):)))):))))
Το κριτονιον πραγματι την απογειωσε, της εδωσε αλλον αερα. Ανανέωσης🤦
@ΜιΛάμπρος θα μπορουσες να εχεις σκορπιο το μυαλο σου, σε τρεις μεριες. Για σκεψου κι αυτο. :ματιά:
 
Εγώ πάλι τελευταίως διατήρησα την αλφαβητική σειρά, αλλά έχω μια ξεχωριστή βιβλιοθήκη για τα βιβλία φαντασίας, τρόμου, ΕΦ κλπ και έφτιαξα και μια ξεχωριστή αυτοσχέδια βιβλιοθηκούλα για τα δώρα ενός συγκεκριμένου προσώπου.
Αυτά τα οργάνωσα βάσει μεγέθους! :))))
 
Top