Τυχερούλα!!Εγω τελευταια παιρνω και πολλα βιβλια δωρο...δεν ξερω τι γινεται
Λίγο δύσκολο να κάνω αγορές πάνω των 60 ευρώ, όχι ότι δεν θέλω φυσικά, αλλά είναι η οικονομική στενότητα ένα θέμα, οπότε το ψάχνω πολύ και κοιτάζω τι με συμφέρει καλύτερα. Μένω Κομοτηνή, απ' ότι βλέπω είμαστε γείτονες, λογικά θα ξέρεις ότι δεν είναι και πολύ ανεπτυγμένη πόλη! Και επειδή το κοιτάζω τώρα για την Πρωτοπορία, έχεις δίκιο, είναι καλό στις τιμές του, βρήκα το βιβλίο που μ' ενδιαφέρει μέχρι και 2,5 ευρώ, βέβαια μ' αυτά και μ' εκείνα θ' ανέβει το ποσό, αλλά θα το δοκιμάσω! :-)Μουσα, τα περισσοτερα online βιβλιοπωλεια στελνουν με δωρεαν εξοδα αποστολης την παραγγελια που θα κανεις αν υπερβεις ενα συγκεκριμενο ποσο (συνηθως 60 ευρω). επειδη κι εγω ειμαι απο επαρχια, σου λεω οτι συμφερουν οι αγορες μεσω ιντερνετ, καθως μπορεις να βρεις πολλους καλους τιτλους σε super μειωμενες τιμες (βλ. Πρωτοπορια), ενω στα βιβλιοπωλεια που υπαρχουν στην πολη μου οι τιμες ειναι λιγο τραβηγμενες...
Κι οταν λες επαρχια, σε ποια πολη, εαν επιτρεπεται;
Εχω και γειτονισσα πια εδω! )Λίγο δύσκολο να κάνω αγορές πάνω των 60 ευρώ, όχι ότι δεν θέλω φυσικά, αλλά είναι η οικονομική στενότητα ένα θέμα, οπότε το ψάχνω πολύ και κοιτάζω τι με συμφέρει καλύτερα. Μένω Κομοτηνή, απ' ότι βλέπω είμαστε γείτονες, λογικά θα ξέρεις ότι δεν είναι και πολύ ανεπτυγμένη πόλη! Και επειδή το κοιτάζω τώρα για την Πρωτοπορία, έχεις δίκιο, είναι καλό στις τιμές του, βρήκα το βιβλίο που μ' ενδιαφέρει μέχρι και 2,5 ευρώ, βέβαια μ' αυτά και μ' εκείνα θ' ανέβει το ποσό, αλλά θα το δοκιμάσω! :-)
Η ταινία που αναφέρεσαι Φαροφύλακα πιθανόν να είναι το 24 λέπτο φιλμάκι ιταλικής παραγωγής "Asino che Legge" (1997) που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Pietro Reggiani και προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Clermont-Ferrand shorts festival το 1998!Γράφοντας το προηγούμενο κείμενο θυμήθηκα πως μια φορά ο φίλος Αβραάμ Χολμς μού μίλησε για μια ταινία μικρού μήκους με το όνομα Book Junkie που αναφέρεται ακριβώς σ’ αυτό, σ’ έναν κόσμο όπου το βιβλίο είναι απαγορευμένο κι οι εθισμένοι βιβλιομανείς ψάχνουν να βρουν να πάρουν την δόση τους.
Γνωρίζει κανείς άλλος αυτήν την ταινία; Πραγματικά θα ήθελα να την δω.
Μα ναι, έπειτα φρόντισα, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη, και το είδαμε οι ενδιαφερόμενοι.Η ταινία που αναφέρεσαι Φαροφύλακα πιθανόν να είναι το 24 λέπτο φιλμάκι ιταλικής παραγωγής "Asino che Legge" (1997) που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Pietro Reggiani και προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Clermont-Ferrand shorts festival το 1998!
Σημασία έχει να την ακούς!Στο τηλέφωνο μιλάμε συνθηματικά:
— Έλα! Είσαι καλά; (έχεις βιβλία; )
— Όχι τόσο! (δεν έχω!)