Πώς βάζω εικόνες μέσα στις αναρτήσεις;

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Καταρχήν, δημιούργησε έναν λογαριασμό σε κάποιο ιστότοπο που φιλοξενεί εικόνες όπως π.χ. το tinypic.com/

Αφότου δημιουργήσεις λογαριασμό θα μπορείς να ανεβάζεις εικόνες εκεί και να τις εμφανίζεις μέσα σε αναρτήσεις σου στο δικό μας φόρουμ.

( Φρόντισε, όμως, οι εικόνες που ανεβάζεις να μην είναι πελώριες ώστε να φαίνονται όμορφα μέσ’ στην ανάρτηση. )

Στις ανεβασμένες εικόνες, λοιπόν, μπορείς να αντιγράψεις την διεύθυνση (με δεξί κλικ > αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας) και να την βάλεις μέσα στην ανάρτησή σου, εδώ στην λέσχη, χρησιμοποιώντας το κουμπί που υπάρχει για τις εικόνες.

Εάν η εικόνα είναι σημαντική για σένα, φρόντισε να την κρατήσεις και στον υπολογιστή σου.

Έχουμε χαρακτηριστικό παράδειγμα το imageshack στο οποίο ανεβάζαμε για χρόνια εικόνες, και το οποίο πρόσφατα άλλαξε την πολιτική του, έγινε συνδρομητικό, και "έριξε" πολλές ανεβασμένες εικόνες μας, αφήνοντας αναρτήσεις λειψές από εικόνες (πράγμα το οποίο διορθώνουμε, τελευταία).

Εάν δείτε σε κάποια ανάρτηση να μην εμφανίζεται κάποια εικόνα, παρακαλώ ενημερώστε τους υπεύθυνους του φόρουμ.

Σημειώστε: εξώφυλλα βιβλίων κ.α. σχετικά, είναι πολύ πιθανόν πως θα τα ανεβάσουμε στον δικό μας εξυπηρετητή.
 
Καταρχήν, δημιούργησε έναν λογαριασμό σε κάποιο ιστότοπο που φιλοξενεί εικόνες όπως π.χ. το tinypic.com/
Φάρε υπάρχει κάποιος άλλος ιστότοπος; Γιατί αυτός
TinyPic Has Ceased Operations
Due to an inability to support a high-quality free digital service that derives 100% of its revenue from ever declining on-site revenues, TinyPic has shut down its operations. As previously announced on this website, September 16, 2019 was the last day for our users to access their accounts to download their images.

What Should You Do Now?
We recommend checking out our sister company, Photobucket, for image hosting. They are currently offering an unlimited image hosting and storage plan for $5 per month (regularly priced at $11.99 per month). We would like to personally thank you for choosing TinyPic as your hosting service. Many of you have been utilizing our services since we launched back in April 2004.
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Ναι. Έχει καταστρέψει το ίντερνετ. Όπου μπω και δω βλέπω χαμένες εικόνες από το αχρείο Tinypic.

Αν θυμάμαι καλά, βλέπω τον κόσμο να ανεβάζει στο igmur.
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Ένας ιστιότοπος που μπορούμε να επεξεργαζόμαστε φωτογραφίες πριν τις ανεβάσουμε είναι το igmur, όπως ειπώθηκε παραπάνω.

Για να μικρύνουμε το μέγεθος μιας φωτογραφίας, αφού την ανεβάσουμε στο igmur, πατάμε edit image και βάζουμε μέγεθος στην μια πλευρά, περίπου 400 - 600 (αφού την αντιγράψουμε εδώ, βλέπουμε πόσο μας κάνει) και την αποθηκεύουμε.

Έπειτα, αντιγράφουμε το λινκ που είναι για τα φόρουμ, και το επικολλήσουμε είτε απευθείας στην ανάρτηση, είτε στο τετραγωνάκι (αριστερά από την φατσούλα) που είναι για τις φωτογραφίες, στο συνδετηράκι που υπάρχει μέσα, και σβήνουμε από το λινκ τα [/img] που υπάρχουν αριστερά και δεξιά.
 
Last edited:
Καλησπέρα ! Προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφία όπως γράφετε μέσω Imgur αλλά μου λέει ότι κάτι πήγε λάθος να απευθυνθώ στους αντμιν. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
@Μαρινέττα, δεν ξέρω για πιο λόγο σου έβγαλε αυτό το μήνυμα. Το μόνο που έχω υπόψη είναι αν είναι μεγάλο το αρχείο της φωτογραφίας θα βγάλει το μήνυμα: Oops! We ran into some problems. The uploaded file is too large και θα χρειαστεί να την μικρύνουμε (πχ στο igmur).

Αν θες πες μας πως ακριβώς στο έβγαλε ή όταν προσπαθήσεις να ανεβάσεις ξανά, ρίξε αν θες μια ματιά και σε αυτή την ανάρτηση, και για ό,τι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε.
 
Μάλλον η μόνη λύση είναι από υπολογιστή με αυτόν τον απλό τρόπο :)
από κινητό πραγματικά δεν συνεργάζεται !
σας ευχαριστώ :)
 
Top