Πώς αρχίζει, πώς τελειώνει

Παίρνω τη πρωτοβουλία και συνεχίζω το παιχνίδι μιας και δεχόμαστε εκατοντάδες μηνύματα από ανθρώπους που θέλουν να παίξουν. :ρ Τα λίγα ελληνικά βιβλία που έχω αυτή τη στιγμή στην κατοχή μου δυστυχώς κάνουν καραμπάμ από τη πρώτη φράση τους οπότε έχω επιλέξει ένα βιβλίο στα αγγλικά το οποίο όμως δεν θεωρώ ιδιαίτερα δύσκολο να το βρείτε.

My book was the talk of the town.

Thanks to Harry I already have books, now I'm setting off in search of love.

Μη σπρώχνετε, ένας ένας! :χαχα:
 
Όχι φίλε μου, το έχω παραγγείλει αλλά ακόμα δεν έχει έρθει το αριστούργημα στα χέρια μου. :χαχα: Πρόκειται για βιβλίο μπεστ σέλερ της περασμένης δεκαετίας και έχει τιμηθεί με διάφορα σπουδαία βραβεία. Δεν είναι τύπου αποχρώσεις και λυκόφως πάντως.
 
(Ιαβέρη, χίλια καλά να βρεις! Δούλευα εκείνη την ώρα με 50 tab ανοιχτά, και άλλο ένα στη λέσχη για να τσεκάρω κινητικότητα. Όσο έβλεπα μούγκα τόσο αγχωνόμουν ότι κατέστρεψα το παιχνίδι. Καλή συνέχεια! :γιούπι:)
 
Α, ωραία. Ένα ευκολάκι.

Ήταν αρχές του Ιούλη.

.................................
.................................

Αυτό θα αποτελούσε το θέμα ενός άλλου αφηγήματος, αυτό εδώ τελείωσε.
 
Πάλι κατι μου θυμίζει, η τελευταία αυτην την φορά φράση, αλλά πάλι δεν μπορώ να το βρω. Μαλλον θα χρειαστούμε ξανά βοηθεια.
 
Σταυρώστε με, σταυρώστε με,
στα χέρια σας σηκώστε με! :ρ
Οκ, κατάλαβα ό,τι ήμουν λάθος γιατί μετά έλεγξα το κείμενο και όντως δεν είναι ο Γκογκόλ που ψάχνουμε. Ειλικρινά σπάω το κεφάλι μου και δεν μου έρχεται τίποτα ενώ μου φαίνεται πολύ γνώριμο! Μήπως είναι ο Μετρ κι η Μαργαρίτα;
 
Χαχαχα ρε Ιαβέρη, γι' αυτό ακριβώς περίμενα ότι σαν ένας σοφός σενσέι θα έλεγες με βαριά και έγκυρη φωνή "Εγώ το ξέρω, αλλά ας πει κάποιος άλλος". Με έκανες και γέλασα!

Τέλος πάντων, λίγο μεταξύ μας το παίζουμε εδώ, οπότε αν θέλει κάποιος άλλος, ας προτείνει οτιδήποτε του άρεσε, και έτσι, χωρίς σειρά. Αλλιώς, το μπαλάκι θα πάει στη Σιβηρία, τι να κάνουμε...
 
Top