Πώς αρχίζει, πώς τελειώνει

Σ'ευχαριστώ @ΚρίτωνΓ . Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο βιβλίο είναι το μοναδικό του Εκο που δεν κατάφερα να τελειώσω παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανα.
Λοιπόν, η σειρά μου τώρα:

- Τέσσερα, είπε ο Τζάγκουαρ.

-Μπορείς, είπε ο ψηλός. Πλήρωσέ μου τα ποτά. Δεν έχω φράγκο.

Πολύ αγαπητός στο ελληνικό κοινό ο ξενος συγγραφέας του συγκεκριμένου βιβλίου το οποίο θεωρείται ίσως το καλύτερό του.
 
Το όνομα Τζαγκουαρ κατι μου λέει, βασικά είμαι σιγουρος οτι το έχω διαβασει το βιβλίο αλλά δεν μπορω να θυμηθω ποιο είναι..:χμ:
 
@Βαγγυ θα μπορούσε να είναι ο Χόλε αλλά δεν είναι.
@Χρυσόστομος πιστεύω ότι το έχεις βρει σχεδόν γιατί όντως έχεις διαβάσει το βιβλίο αν θυμάμαι καλά. Τώρα μένει να θυμηθείς ποιο είναι!
 
@Ιαβερης έσπασα το κεφαλι μου να το βρω αλλά δεν τα καταφερα...παραδιδω τα όπλα... Απο τα χειλη σου κρεμομαι να το πεις να με λυτρώσεις :) ... η καποιος άλλος αν το βρει.
 
Θα δώσω λίγη βοήθεια ακόμα κι αν δεν το βρει κανείς στις επόμενες 2-3 ώρες θα αποκαλύψω τον τίτλο του βιβλίου.
Ο συγγραφέας του βιβλίου ζει ακόμα, έχει βραβευθεί με κάποια από τα σπουδαιότερα λογοτεχνικά βραβεία και το βιβλίο που ψάχνουμε είναι το πρώτο που έγραψε. Επίσης ο συγκεκριμένος συγγραφέας έχει αναμειχθεί έντονα στη πολιτική ζωή της χώρας του.
 
Αυτό είναι Χρυσόστομε! Είχες βρει πριν τον συγγραφέα και απλά δεν θυμόσουν το βιβλίο ή άπλως είχες την ανάμνηση ότι το έχεις διαβάσει;
Σειρά σου τώρα. :)))
 
@Ιαβερης οχι δεν είχα βρει τον συγγραφέα. Το όνομα Τζάγκουαρ μου έκανε πολύ κλικ και επειτα από την βοήθεια που έδωσες βρήκα τον συγγραφέα, ε και μετά ήταν παιχνιδακι..
Λοιπόν δεν θα σας παιδεψω.
"Ήταν απόλαυση να καις!"
….........
"Για το μεσημέρι... Όταν φτάσουμε στην πόλη"
Δεν δίνω καμμία βοήθεια νομίζω πως είναι εύκολο.
 
Το περίμενα ότι θα το βρείτε εύκολα..η πρώτη φράση ιδίως κάνει μπαμ..αν δεν το βρει πάντως κάποιος αλλος μέχρι το απόγευμα πείτε το κάποιος από εσάς που το βρήκατε.
 
Η πρώτη πρόταση είναι γνωστή!😍 Ξέρω για ποιο βιβλίο μιλάτε, χωρίς να το έχω διαβάσει. Επειδή τώρα δεν μπορώ να πάρω τη σκυτάλη (δεν βρίσκομαι σπίτι, και θα χαλάσει η ροή του παιχνιδιού), θα κάτσω δίπλα στον Ιαβερη και θα περιμένω:))))
 
Ωραία, ωραία, συνεχίζω!
Μέσα στη βαθιά σιωπή και την ερημιά της λεωφόρου τα κάρα των περιβολάρηδων ανέβαιναν κατά το Παρίσι (...) --
"Τι αλήτες αυτοί οι τίμιοι άνθρωποι!"
 
Ναι, η παρορμητικότητά μου, πάλι, χάλασε άλλο ένα παιχνίδι. Να δώσω κάποια στοιχεία πριν το κάψουμε, ο συγγραφέας είναι αγαπημένος μου (Γάλλος), δεν ζει--σας έχω ζαλίσει λίγο με αυτόν. Το βιβλίο είναι από σειρά. Από τα 20, συνολικά, ανήκει στην πρώτη δεκάδα.
 
Top