Πόσες φορές έχετε βρει τον δολοφόνο;

Σελεφά

Κοινωνός
Ακολουθει μεγάλο σποιλερ/ αν γινεται βαλτε το μου σε πλοκη πανω στους 10 μικρους νεγρους
ουτε καν.. ούτε. όταν έφτασα προς το τέλος
και ήταν όλοι νεκροί
σκέφτηκα τι έγινε; τι έχασα; μετά είδα το τέλος και έσκασα...
 
Last edited:

Πολυξενη

Κοινωνός
Στην αρχή έψαχνα να βρω τον δολοφόνο (με ελάχιστη επιτυχία) αλλά μετά από πολλα, πάρα πολλά αστυνομικα βιβλία που διάβασα σταμάτησα να προσπαθώ να τον ανακαλύψω. Αφήνομαι στην απόλαυση της αναγνωσης
 

Λύρα

Όμορφο Νιάτο
Στα Αιχμηρά Αντικείμενα βρήκα την ανατροπή στο πρώτο κεφάλαιο και το δολοφόνο πριν τη μέση και ήταν ένας από τους λόγους που το βιβλίο δεν μου άρεσε. Είδα όμως την τηλεοπτική μεταφορά φέτος και μου φάνηκε εξαιρετική.
 

Σελεφά

Κοινωνός
και ήταν ένας από τους λόγους που το βιβλίο δεν μου άρεσε. Είδα όμως την τηλεοπτική μεταφορά φέτος και μου φάνηκε εξαιρετική.
Εμένα πάλι μου άρεσε το βιβλίο παρόλο που βρήκα τον δολοφόνο. Έχει ωραίο στήσιμο και με πολύπλοκους χαρακτήρες.
Αντιθέτως, η σειρά δε μου άρεσε και τόσο. Είχε κάποια κενά όσο αφορά το τέλος και οι γνωστοί μου που δεν είχαν διαβάσει το βιβλίο μπερδεύτηκαν λίγο. Ήταν αρκετά γρήγορο το τέλος και κυρίως μέσα από σειρά εικόνων...
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Δεν διάβασα το βιβλίο όμως η σειρά μου άρεσε ανέλπιστα πολύ. Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για εμένα. (Πλην τα τελευταία λεπτά του τελευταίου επεισοδίου)...
 

Λύρα

Όμορφο Νιάτο
@Σαλεφά, το στήσιμο και οι χαρακτήρες μου άρεσαν κι εμένα, ειδικά ο χαρακτήρας της μάνας. Ο κύριος λόγος που δεν μου άρεσε το βιβλίο ήταν η φωνή της κεντρικής χαρακτήρα και ο τρόπος που μιλούσε για τις λέξεις που έγραφε στο δέρμα της, πιστέυω ότι αυτό το κομμάτι στην σειρά το έδειξαν πολύ καλύτερα. Ίσως αν ήταν γραμμένο σε 3ο πρόσωπο αντί για 1ο να μου άρεσε περισσότερο.
 

Σελεφά

Κοινωνός
Το Αιχμηρά Αντικείμενα ήταν συμφωνώ ότι ήταν αρκετά καλό, αλλά όχι τόσο ώστε να τρελαθώ.

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια μου αρέσει η κινηματογραφική μεταφορά, είτε διαβάσω πρώτα το βιβλίο είτε δω πρώτα τη σειρά και μετά το βιβλίο.
Οι μόνες εξαιρέσεις που μου άρεσε η σειρά και όχι το βιβλίο είναι το Darkly Dreaming Dexter (σειρά έρωτας, εκτός του τελευταίου κύκλου) του Jeff Lindsay, το You της Caroline Kepnes και μακράν το χειρότερο για μένα The 100 της Kass Morgan.
 

Βάγγυ

Κοινωνός
(Πλην τα τελευταία λεπτά του τελευταίου επεισοδίου)...
Τέτοιο ήταν και το τέλος του βιβλίου, απλά στη σειρά το πέταξαν πολύ γρήγορα. Οπότε αν δε σου άρεσε, καλύτερα που άφησες το βιβλίο.

Εμένα μου άρεσε αρκετά το βιβλίο αλλά ακόμη περισσότερο η σειρά. Από τις πιο καλές μεταφορές βιβλίου που έχω δει. Επίσης, σαν μεταφορά βιβλίου μου άρεσε και το «And then there were none» του BBC του 2015. 3 επεισοδιάκια 1,5 ώρας ήταν ιδανικά. :)
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Το βιβλίο δεν το είχα πιάσει καν. Απλά έτυχε να δω την σειρά. Επίσης, από όσο θυμάμαι, σχετικά γρήγορα φαντάστηκα ποιος ήταν ο δολοφόνος (νομίζω πως είχε δείκτες προς τα εκεί και ίσως ηθελημένα) πράγμα που δεν με χάλασε, όμως. Διότι όλο το στήσιμο ήταν καλοφτιαγμένο κι ελκυστικό.
 
Top