Όταν κάποια στιγμή ήθελα να διαβάσω κλασσική λογοτεχνία και φλέρταρα με το "Έγκλημα & Τιμωρία", αναζήτησα σύγκριση μεταφράσεων του βιβλίου για να προτιμήσω την καλύτερη. Έπεσα πάνω σε συγκρίσεις κομματιών του βιβλίου από διάφορους μεταφραστές που έκανε ο @Γλωσσολάγνος και κατάλαβα ότι κάτι ωραίο γινόταν εδώ μέσα. Παρακολουθούσα πολύ καιρό τις προτάσεις & κριτικές βιβλίων & ταινιών, μέχρι που έγινα μέλος. Παραβρέθηκα σε συναντήσεις Βορείων & Νοτίων, διάβασα πολλά βιβλία μετά από προτάσεις μελών που αλλιώς μάλλον δεν θα άγγιζα και νιώθω κερδισμένη από αυτή την "παρέα".Η πρώτη μου εμπειρία ήταν η παρουσία μου στην κοπή της πίτας του 2014, ακόμη "δόκιμο" μέλος. Έμεινα ενθουσιασμένος με τη συγκέντρωση, έτσι αποφάσισα να μπω και να συμμετέχω ενεργά. Πρώτη νέα γνωριμία ήταν η Ακτίς, η οποία μου άφησε άριστες εντυπώσεις ως προς την αξία των μελών, ενισχύοντας την γνώμη μου για την ποιότητα της Λέσχης.
Πέρασαν πάνω από 2 χρόνια, συνεχίζω ακάθεκτος και πάντα ...ερωτευμένος με το φόρουμ. Οι γνωριμίες και φιλίες που έχουν προκύψει, με κάνουν να πιστεύω πως ήταν μία από τις πιο σωστές κινήσεις στη ζωή μου, η συμμετοχή σ'αυτήν την παρέα!!!
Στην Λέσχη μπορεί να με οδήγησε μια αναζήτηση για το "Έγκλημα & Τιμωρία", αλλά αυτό που με κρατάει είναι άτομα σαν τον @Μπου. Άτομα τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, που όμως έχουν να σου προσφέρουν πολλά, διαφορετικής φιλοσοφίας, σκέψης & αισθητικής, αλλά με κοινό ενδιαφέρον για το βιβλίο, τον κινηματογράφο, κλπ.